marți , 17 octombrie 2017 - 19:55

Tânăr din Văgiuleşti cercetat de poliție! Ce a UITAT să facă!

arma

Un tânăr de 27 de ani din comuna Văgiuleşti este cercetat de către poliţişti pentru că nu s-a prezentat în termen de cinci ani la structura competentă pentru prelungirea valabilităţii permisului de armă şi nu a depus arma la armurier.

„La data de 13 septembrie poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat un tânăr, de 27 de ani, din comuna Văgiuleşti, care a fost autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii neletale de tir sportiv, posesor al permisului de armă tip B, deţinător al armei neletale de tir sportiv cu aer comprimat, nu s-a prezentat în termen de 5 ani la structura de poliţie competentă cu arma şi documentele stabilite în normele metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004, Republicată pentru prelungirea valabilităţii permisului de armă şi nu a depus arma, la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea valabilităţii permisului de armă. În cauză s-a întocmit dosar penal săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, respectiv deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi nedepunerea armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Patron cunoscut, ELIBERAT din Penitenciarul Târgu-Jiu

Un cunoscut om de afaceri din județul Vâlcea a fost eliberat condiționat, ieri, din Penitenciarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.