Tânăr israelian, oprit în trafic, la Telești. Ce i-au făcut polițiștii

La data de 20 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu Jiu au identificat un tânăr, de 23 de ani, din Israel, cu reședința în municipiul Arad, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67 Telești, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din luna februarie a.c.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tatăl conducătorului auto, de 62 de ani, care se află legal în România pentru rezolvarea unor probleme medicale, i-a încredințat autoturismul fiului său, deși știa că acesta nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană care are suspendată exercitarea dreptului de a conduce și încredințarea autovehiculului unei persoane care are permisul de conducere suspendat.

 

loading...
Loading...

Citește și

6 ORE de Cod Galben în Gorj! Vezi localităţile vizate de meteorologi!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi după-amiaza, noi atenţionări nowcasting Cod galben de averse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *