miercuri , 22 noiembrie 2017 - 15:06

Tânăr israelian, oprit în trafic, la Telești. Ce i-au făcut polițiștii

La data de 20 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu Jiu au identificat un tânăr, de 23 de ani, din Israel, cu reședința în municipiul Arad, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67 Telești, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din luna februarie a.c.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tatăl conducătorului auto, de 62 de ani, care se află legal în România pentru rezolvarea unor probleme medicale, i-a încredințat autoturismul fiului său, deși știa că acesta nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană care are suspendată exercitarea dreptului de a conduce și încredințarea autovehiculului unei persoane care are permisul de conducere suspendat.

 

loading...
Loading...

Citește și

Turceni: I-au luat din casă damigenele cu VIN și o butelie!

La data de 21 noiembrie a.c., în urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate de polițiști …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.