Tânără de SUCCES din Târgu Jiu, cu FAŢA SFÂŞIATĂ! Ce a păţit e INCREDIBIL

beatrice-bandoiu

Se bucura împreună cu o prietenă de o zi frumoasă în parc, fără să-şi închipuie calvarul prin care avea să treacă la doar câteva minute distanţă.

Tânăra Maria Beatrice Băndoiu, cunoscută interpretă de muzică populară şi una dintre elevele de succes ale Şcolii Populare de Artă, trece prin clipe greu de imaginat. Aceasta a fost muşcată de faţă, de un câine, în timp ce era aşezată pe o bancă, într-un parc din Bucureşti. Ca să-şi salveze atât aspectul fizic, cât şi vocea, tânăra va suferi alte câteva operaţii, care, însă, costă. Beatrice a apelat la emisiunea o Data-n viaţă, de la TVR1, pentru a strânge banii necesari viitoarelor intervenţii. „Am avut o operație de cinci ore în care s-a reparat foarte mult pentru că, lăsând la o parte aspectul și chestiunea pur estetică, erau foarte multe lucruri în neregulă, rupte și părți lipsă. Nu mă gândeam atunci decât dacă o să rămân cu cicatrici, fără să mă gândesc la partea de nervi care a fost puțin afectată, dar care se va recupera. Însă, legat de aspectul fizic vor mai fi aproximativ 3 intervenții de corecție. În mod cert va mai fi o intervenție la nas, una la gură și apoi va rămâne de văzut cum se vor vindeca cicatricile. E clar că voi avea nevoie de sprijin de acum înainte, pentru a reuși să fac tot ce medicul decide că este nevoie pentru a-mi reveni”, a spus Beatrice Băndoiu, în emisiunea de la TVR.
L.A.

loading...

Citește și

Vezi ce se ÎNTÂMPLĂ cu podul de la Turcinești și cât timp va mai fi ÎNCHIS!

Podul de la Turcinești este în administrarea Consiliului Judeţean Gorj iar în prima zi de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.