Tânăra din Motru, felicitată de președinte, MODEL în UK! Vezi ședința FOTO cu FRUMOASA brunetă!

delia8

Frumoasa brunetă din Motru, care a avut media 10 la bacalaureat, a fost admisă la City University of London iar acum locuiește în Anglia. La mijlocul verii, Delia Ionete a primit și o scrisoare din partea Preşedinţiei în care a fost sfătuită să dea României „prima şansă” în parcursul său profesional.

Delia Ionete, absolventă a Colegiului Naţional „George Coşbuc” din Motru, care a obţinut 10 pe linie la bacalaureat, locuiește acum în Londra. Conform imaginilor postate pe contul personal de facebook, frumoasa brunetă nu studiază doar matematica în orașul englez ci s-a apucat și de modeling. Tânăra a postat o serie de imagini în care are rolul de model, iar fotografiile au fost realizate de Guvenc.co.uk. ”M-am pregătit pentru Bacalaureat învățând constant toți cei 4 ani de liceu, dar în ultimele luni am învățat și 12 ore pe zi. Am avut emoții foarte mari. Cred că a fost cel mai emoționant moment din viața mea. Mă așteptam să obțin două note de 10, la Matematică și Fizică deoarece am consultat baremul după fiecare probă. Să iau nota 10 și la Limba română a fost o surpriză…mă așteptam să iau o notă de cel puțin 9,5”, spunea Delia la scurt timp după ce s-au afișat notele examenului de Bacalaureat 2016.loading...
Loading...

Citește și

Valentin Sanfira, în VACANȚĂ în Grecia cu o PATROANĂ din Târgu Jiu!

De câteva zile, îndrăgitul interpret de muzică populară Valentin Sanfira își petrece concediul departe de …

3 comentarii

  1. Felicitări domnişoară ! Ţie, în primul rând, profesorilor ce te-au pregătit, dar nu în ultimul rând părinţilor ce ţi-au dat viaţă şi-au fost alături de tine şi pe care eu îi stimez… Mult noroc în viaţă !

  2. Delia,ai rasplatit si depasit asteptarile tuturor de la tine!Sincere felicitari!Succes in continuare iar pasii sa te indrume spre calea cea buna a vietii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.