TÂNĂRĂ din Sadu, condamnată pentru TRAFIC cu minori. Și-a recunoscut faptele!

traficupers

Trei tineri din Bumbești-Jiu, printre care și o femeie, au fost condamnați, ieri, de către Tribunalul Gorj, într-un dosar în care au fost judecați pentru comiterea infracțiunii de trafic cu minori. Pe lângă pedeapsa principală, aceștia au fost obligați să presteze și 60 de zile de muncă în folosul comunității la primăria și colegiul din oraș.

Nicolae Alexandru Dumbrăvea, Lucian Constantin Vasile și Iuliana Alexandra Dănilă au fost trimiși în judecată de către procurorii DIICOT Gorj, în luna aprilie a acestui an, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunii de trafic cu minori.
După câteva termene de judecată și după ce judecătorii au cerut sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul I.G.P.R. pentru a reuși s-o aducă la proces pe Iuliana Alexandra Dănilă, cei trei și-au recunoscut faptele și au beneficiat de clemență din partea magistraților.
Astfel, fiecare a primit o condamnare de 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de 3 ani. În plus, aceștia au fost obligați să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Primăria Oraşului Bumbeşti-Jiu şi la Colegiul ”Mihai Viteazul” Bumbeşti-Jiu. De asemenea, Tribunalul le-a atras atenția celor trei că dacă pe parcursul termenului de supraveghere, cu rea credinţă nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţia impusă instanţa va revoca suspendarea sub supraveghere şi va dispune executarea pedepsei.
De menționat că minora, parte vătămată în cauză, nu s-a constituit parte civilă.

loading...
Loading...

Citește și

TERIFIANT! FOTO: Tânăr din Târgu-Jiu, găsit spânzurat! SCENE ŞOCANTE: CINE a anunţat familia! Ce avea scris Mihai la SITUAŢIA AMOROASĂ, pe Facebook

„Păcat că ai ales să ne lași atât de devreme!” Gest șocant al unui tânăr …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.