Tânără legată în lanţuri de propria mamă

O tânără de 28 de ani cu probleme psihice este legată cu lanţurile şi hrănită cu porţia chiar de mama ei. Femeia spune că nu s-ar descurca altfel cu fata ei, deoarece aceasta are probleme psihice şi se automutilează, dacă nu este legată.

Mama fetei susţine că fiica ei are probleme psihice şi se automutilează, dacă nu este legată.

 „Are probleme cu capul. O ţin legată de mult. Daca îi dau drumu, se muşcă şi se zgârie peste tot. Şi noaptea o leg, nu o pot lăsa nelegată. Doarme cu mine în pat. De mică a avut probleme, a început să se muşte. Am dus-o la doctori, dar au spus că nu au ce face. De atunci mă chinui cu ea. Eu îi dau sa manance, eu o spal, eu o schimb. Nu poate manca sau bea singura”, a declarat femeia, potrivit bzi.ro.
Nicoleta Leonte are probleme psihice şi este ţinută legată în fiecare zi. Deşi are 27 de ani, ea are înfăţişarea unui copil
Femeia din Iași susţine că nu vrea să o interneze pe tânără într-un centru în care ar fi îngrijit mai bine pentru că s-a obişnuit cu ea, dar vecinii sunt de altă părere. Potrivit sursei citate, femeia ar primi o sumă considerabilă de bani de pe urma fetei, iar din acest motiv nu vrea să renunţe la ea.
loading...
Loading...

Citește și

A ajuns la spital după ce a căzut BEAT cu bicicleta!

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *