vineri , 18 august 2017 - 21:24

TĂRĂBOI în muzica populară locală! ACUZAŢII GRAVE

„Sunt pus în situația de a face o precizare care să lămurească o situație creată în fenomenul muzical. Textul unuia dintre cele mai de succes cântece de folclor, la ora actuală, „MĂ DOARE SUFLETUL DE DOR”, cântat de îndrăgita solistă, RELI GHERGHESCU, este compus de mine, NELU POCHEA. Fac această precizare, fiindcă niște binevoitori și totodată amatori de dezinformări, se laudă cum că ei sunt autori total sau parțial, ai acestui text. Cei care doresc să afle adevărul, o pot contacta pe RELI GHERGHESCU. Iar cei care pretind că au scris textul, sau măcar un cuvânt, să subscrie aici. Cu stimă și respect pentru dvs, dragi prieteni, NELU POCHEA”, a scris autorul cântecului cu pricina, pe facebook, dorind să lămurească situaţia.

loading...

Citește și

Primarul, DOSAR PENAL!

Conform informațiilor obținute in exclusivitate de ecopolitic.ro, primarului comunei Albeni din județul Gorj, Ionut Stan i …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.