Tare „OBRAZNICĂ” e doctorița ASTA! E din Târgu Jiu – Imagini SUPER HOT!

oana-site

Numele ei este Oana Cornescu, are aproape 22 de ani și a absolvit de curând Facultatea de Medicină, specializarea, balneofiziokinetoterapie și recuperare din cadrul Univesității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, din Timișoara. 

Oana este absolventă a Facultății de Medicină cu specializarea balneofiziokinetoterapie și recuperare din Timișoara și a terminat studiile liceale în cadrul Colegiului Național „Ecaterian Teodoroiu” din Târgu Jiu. Frumoasa brunetă este extrem de activă dar și foarte apreciată în mediul online. Pagina sa personală de socializare a atins deja numărul maxim de prieteni admis de facebook și a înregistrat deja peste 3.000 de urmăritori. Conform informaților pe care le-am găsit pe contul personal de facebook , bruneta vorbește trei limbi străine, engleza, franceza și spaniola și îi place la nebunie să se lase fotografiată, drept urmare pe site-ul de socializare sunt postate peste o mie de fotografii cu ea dar și cu prietenii săi, realizate în diferite locații.

Peste 3.000 de urmăritori pe facebook

De curând, bruneta a postat un mesaj în care își sfătuiește prietenele cum trebuie să se poarte cu un bărbat: „ Să nu tragi niciodată de un bărbat. Să nu tragi de el să te caute, să te scoată afară, să fie cu tine, să te iubească. Dacă și-ar dori asta, ar face-o!” a postat Oana pe contul său de facebook.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

De la VIDEOCHAT la vlogging și în videoclipurile artiștilor! Tânăra din Sadu devine din ce în ce mai cunoscută!

A făcut videochat și chiar a recunoscut asta public în primul său vlog postat pe …