Tare „OBRAZNICĂ” e doctorița ASTA! E din Târgu Jiu – Imagini SUPER HOT!

oana-site

Numele ei este Oana Cornescu, are aproape 22 de ani și a absolvit de curând Facultatea de Medicină, specializarea, balneofiziokinetoterapie și recuperare din cadrul Univesității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, din Timișoara. 

Oana este absolventă a Facultății de Medicină cu specializarea balneofiziokinetoterapie și recuperare din Timișoara și a terminat studiile liceale în cadrul Colegiului Național „Ecaterian Teodoroiu” din Târgu Jiu. Frumoasa brunetă este extrem de activă dar și foarte apreciată în mediul online. Pagina sa personală de socializare a atins deja numărul maxim de prieteni admis de facebook și a înregistrat deja peste 3.000 de urmăritori. Conform informaților pe care le-am găsit pe contul personal de facebook , bruneta vorbește trei limbi străine, engleza, franceza și spaniola și îi place la nebunie să se lase fotografiată, drept urmare pe site-ul de socializare sunt postate peste o mie de fotografii cu ea dar și cu prietenii săi, realizate în diferite locații.

Peste 3.000 de urmăritori pe facebook

De curând, bruneta a postat un mesaj în care își sfătuiește prietenele cum trebuie să se poarte cu un bărbat: „ Să nu tragi niciodată de un bărbat. Să nu tragi de el să te caute, să te scoată afară, să fie cu tine, să te iubească. Dacă și-ar dori asta, ar face-o!” a postat Oana pe contul său de facebook.

I.I.

loading...

Citește și

Ce mesaj i-a transmis interpreta din Târgu Jiu, a cărei VIAȚĂ este o adevărată TELENOVELĂ, soțului ei!

În urmă cu câțiva ani, interpreta de muzică populară din Târgu Jiu declara reporterilor Gorj …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.