luni , 11 decembrie 2017 - 19:15

Târg apicol organizat în premieră la Târgu-Jiu

stupi-mierePrimul târg apicol organizat în județul Gorj va avea loc în luna martie, la Târgu-Jiu. Reprezentanții Stupinei Bia sunt organizatorii și inițiatorii acestui eveniment, care va avea loc în perioada 22-23 martie, în zona pietonală centrală a municipiului Târgu-Jiu.
Organizatorii au luat decizia de a organiza acest târg apicol datorită faptului că, spun ei, în ultimii ani a crescut semnificativ numărul apicultorilor la nivelul județului Gorj. „Ținând cont de faptul că județul Gorj reprezintă o zonă meliferă cu potențial apicol ridicat, (conform ultimului recensământ INS din anul 2010, la nivelul Gorjului existau 1.679 exploatații apicole – locul 3 la nivel național), evenimentul se dorește a fi unul anual. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, în week-end, 22-23 martie, locul fiind zona pietonală centrală a municipiului Târgu-Jiu”, spun organizatorii. Vor avea loc expoziții cu vânzare de utilaje și echipamente apicole, stupi/rame și faguri artificiali, produse apicole și apiterapeutice, produse tradiționale și ecologice. Vor mai avea loc sesiuni de comunicări, spectacole de muzică.

loading...
Loading...

Citește și

Toți copiii din Turceni au primit cadouri de Moș Nicolae!

Toți copiii orașului Turceni au primit ieri cadouri de Moș Nicolae. Acestea au fost oferite …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.