duminică , 20 august 2017 - 22:09

Târg apicol organizat în premieră la Târgu-Jiu

stupi-mierePrimul târg apicol organizat în județul Gorj va avea loc în luna martie, la Târgu-Jiu. Reprezentanții Stupinei Bia sunt organizatorii și inițiatorii acestui eveniment, care va avea loc în perioada 22-23 martie, în zona pietonală centrală a municipiului Târgu-Jiu.
Organizatorii au luat decizia de a organiza acest târg apicol datorită faptului că, spun ei, în ultimii ani a crescut semnificativ numărul apicultorilor la nivelul județului Gorj. „Ținând cont de faptul că județul Gorj reprezintă o zonă meliferă cu potențial apicol ridicat, (conform ultimului recensământ INS din anul 2010, la nivelul Gorjului existau 1.679 exploatații apicole – locul 3 la nivel național), evenimentul se dorește a fi unul anual. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, în week-end, 22-23 martie, locul fiind zona pietonală centrală a municipiului Târgu-Jiu”, spun organizatorii. Vor avea loc expoziții cu vânzare de utilaje și echipamente apicole, stupi/rame și faguri artificiali, produse apicole și apiterapeutice, produse tradiționale și ecologice. Vor mai avea loc sesiuni de comunicări, spectacole de muzică.

loading...

Citește și

MANELE şi şlapi ODIOŞI! O să-i spun cât O IUBESC!

Marea Neagră are ochii albaştri, scria cu sfială Lorelei…erau de fapt gândurile lui Ionel Teodoreanu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.