Târgujiancă făcută praf în văzul TUTUROR: „Ți-am spus să îți ții GURA!”

oana-popescu3

Oana Silvia Popescu, din Târgu Jiu, are 34 de ani și se luptă alături de alte nouă concurente să câștige titlul de „cea mai stilată femeie din România”, precum şi premiul ce constă în 100.000 de lei şi o colaborare ce poate deschide porţile unei cariere în televiziune.

În emisiunea difuzată în urmă cu câteva zile, Oana Popescu din Târgu Jiu, ajunsă în faţa juraţilor a trecut prin multe clipe de emoţie, atât în momentul în care a fost prezentată înregistrarea în care o imită pe Iulia Albu, cât şi în momentul jurizării. La apariţia pe scenă, Silvia a fost felicitata de Iulia Albu, care s-a grăbit să ridice steluţa magică pe care o are la îndemână, însă comportamentul ulterior al Silviei a făcut-o să se răzgândească. Concurenţa a continuat să vorbească după ce Iulia a vrut să încheie un subiect. „Cu continuarea aferenta pe Facebook, nu ai stil!” i-a spus Silviei. „Dragă Silvia, eu ţi-am spus să-ţi ţii gura în momentul în care am plecat de acolo. I-am ţinut contra cât am putut. Te-a mâncat… iată!”, i-a reproşat şi Răzvan Ciobanu.

A obținut o stea

Totuşi, Silvia a reuşit să obţină două voturi pozitive, de la Raluca Bădulescu şi de la Maurice Munteanu.

I.I.

loading...

Citește și

FOTO! Tragedie în familia afaceristului Nicu Măroiu! A MURIT!

Măroiu Nicolae, tatăl afaceristului Nicu Măroiu, din Târgu Jiu, a încetat din viață luni, 14 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.