miercuri , 22 noiembrie 2017 - 18:22

Târgujianul care CONDUCE un parc industrial s-a CĂSĂTORIT și a devenit TATĂ! Vezi imagini în EXCLUSIVITATE cu cei doi!

colaj1

Absolvent de drept al Universității Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, Bogdan Brăiloiu este românul care conduce centrul comercial Vulcan Value Center, proiectul de 47 de milioane de euro al fondului de investiţii sud-african New Europe Property Investments (NEPI). Odată cu deschiderea parcului industrial, NEPI a ajuns la un portofoliu de circa 330.000 metri pătraţi suprafaţă închiriată în centre comerciale. În prezent, NEPI gestionează în România centre comerciale precum Ploieşti Shopping City, Promenada Mall Brăila, Galaţi Shopping City, Retail Park Auchan Piteşti, City Park Constanţa sau Shopping City Târgu Jiu, primul centru comercial de tip mall din Gorj.
Bogdan Brăiloiu și aleasa inimii sale, Luiza Maria, s-au căsătorit civil în luna mai a acestui an, iar sâmbătă, 5 octombrie, au spus „Da” și în fața lui Dumnezeu. Conform informațiilor ce le-am găsit pe conturile personale de facebook, cei doi au devenit părinți luna trecută. Nunta celor doi a avut loc la „Castelul din Inima Capitalei” iar printre invitați s-au numărat și patroana Roka, Diana Popescu, și Ramona Niculescu, administratorul agenției de modele „Vogue” din Târgu Jiu. Soția lui Bogdan, Luiza, lucrează și ea tot în cadrul NEPI. Bogdan a mai fost căsătorit însă a divorțat la scurt timp după ce a fost numit director al Vulcan Value Center.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

După ce a apărut într-un VIDEOCLIP pe Youtube, fosta studentă de la Teologie din Târgu Jiu SURPRINDE din nou! S-a SĂRUTAT în gară cu prietena sa!

Georgiana Teodora Vlăsceanu, în vârstă de 20 de ani, absolventă a Liceului Teologic „Sfântul Nicodim” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.