luni , 20 noiembrie 2017 - 3:52

Tătaru, DEMIS de la șefia Spitalului

tataru-spitalul-judetean1

Contractul de management al lui Tiberiu Tătaru este ”reziliat pe deplin drept”. Asta a decis Înalta Curte de Casație și Justiție, ieri, după ce i-a respins contestația șefului SJU împotriva deciziei ANI prin care fusese declarat incompatibil.

Instanța supremă a respins, ieri, recursul…

…declarat de Tiberiu Tătaru împotriva soluției judecătorilor de la Curtea de Apel București care a menținut, în parte, raportul Agenției Naționale de Integritate care relevase faptul că managerul SJU este incompatibil.
Astfel, contractul de management al lui Tătaru este reziliat din clipa în care decizia magistraților îi va fi comunicată. Mai mult, acesta nu mai poate să ocupe nicio funcție publică, timp de 3 ani.
În septembrie 2014, ANI l-a declarat incompatibil pe Tiberiu Tătaru, întrucât ar fi îndeplinit, timp de cinci ani, pe lângă funcția de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie la Dobrița, și funcția de kinetoterapeut la o societate comercială de profil, fapt interzis de legislația în vigoare.
În luna aprilie a acestui an, Curtea de Apel București i-a respins lui Tătaru contestația formulată împotriva raportului ANI, pe care l-a anulat în parte, și a menținut restul dispozitivului, adică managerul SJU a fost pentru o perioadă incompatibil.
Tătaru a atacat decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție și a ridicat și o excepție de neconstituționalitate însă magistrații instanței supreme i-au respins recursul.

Adrian Georgescu
loading...
Loading...

Citește și

Femeie cu șapte copii, din Gorj, DATĂ DISPĂRUTĂ! Soțul i-a SPART CAPUL, dar nu-i pasă! CINE a văzut-o ultima dată

O femeie de 38 de ani din Bengești-Ciocadia, mamă a 7 copii, cel mai mic …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.