Taxa radio-tv, ELIMINATĂ!

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, pe articole, proiectul de lege iniţiat de liderul PSD, Liviu Dragnea, care prevede eliminarea a peste 100 de taxe nefiscale, menţinând şi eliminarea taxei radio-tv, potrivit agerpres.ro.

Deputaţii nu au fost de acord cu raportul Comisiei de buget – finanţe care propunea ca taxa radio-tv să rămână în vigoare. Astfel, doar 39 de deputaţi au susţinut păstrarea acestei taxe, iar 109 s-au opus.

Deputatul PNL Andreea Paul a criticat această decizie, arătând că „se pune pumnul în gură radioului şi televiziunii publice”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut deputaţilor să susţină eliminarea taxei radio-tv.

Totodată, el a spus că acest proiect de eliminare a unor taxe va da încredere românilor.

„Este o lege care poate da încredere românilor şi celor care îşi cumpără o maşină din munca lor şi celor care trebuie să plătească anumite taxe şi nu vor să piardă timpul la cozi, să nu mai fie umiliţi, să folosească timpul pentru muncă sau a se odihni. Această lege va da încredere românilor din afara graniţelor că vor putea mai uşor să-şi rezolve problemele legate de taxele consulare şi să aibă o relaţie mult mai simplu şi mai eficient cu ambasadele şi consulatele noastre. Eliminarea acestor taxe va da încredere românilor că ceva începe să se schimbe în bine în această ţară”, a spus Dragnea, la dezbaterile asupra proiectului de lege.

El a arătat că ani la rând românii şi-au consumat timpul la cozi interminabile şi au suportat umilinţa de a fi trimişi de la un ghişeu la altul pentru a plăti tot felul de taxe, timbre, tarife.

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

2 comentarii

  1. Credeți ca vor scumpi rolele din telecinemateca, nu le vor face cadou ca pana acum altor tembeliziuni, sau vor baga programe xxxl!? Cum vor supraviețui !?

  2. Televiziunea nu este publică ,servește politicului să fie scoasă tasa , plătim de două pentru TV.ROM.la cablu și prin factura curentului electric ,nu este legal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *