Taxe ELIMINATE

bani1

Camera Deputaţilor a adoptat, ieri, în unanimitate, în calitate de for decizional, proiectul de lege al PSD privind eliminarea unor taxe nefiscale, printre care şi cea Radio-TV, reintrodusă de plen la cererea lui Liviu Dragnea, după ce Comisia pentru buget a decis scoaterea ei din proiect, motiv pentru care PNL ameninţă că vor depune o sesizare la CCR.

Se pare că membrii Guvernului nu sunt de acord cu prevederile acestui proiect după ce și la Senat dezbaterile au fost extrem de aprinse între reprezentanţii PSD şi PNL, liberalii cerând retrimiterea proiectului la comisie şi acuzându-i pe social-democraţi că vor plăti pentru adoptarea acestei legi.
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a susţinut proiectul de lege de la tribuna Senatului. Dragnea s-a referit şi la taxa radio şi tv, arătând că cineva care o firmă, plăteşte de două ori taxa, ca persoană fizică şi ca persoană juridică.

Propuneri de eliminare

Printre taxele (peste 100, n.red.) care sunt propuse spre eliminare se numără timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la Registrul Comerţului, taxe consulare şi de cetăţenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxa suplimentară pentru eliberarea paşaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casă Naţională de Pensii.loading...
Loading...

Citește și

EMOȚII MARI pentru absolvenții de liceu! Câteva zile până la BAC!

Elevii de clasa a XII-a au susţinut, în 2018, mai devreme probele de competenţe la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.