sâmbătă , 21 octombrie 2017 - 2:27

TE CRUCEȘTI! SEX ÎN CLASA a IV-a! FOTO

Incredibil ce pot invata elevii de clasa a IV-a la scoala! Sistemul de invatamant se pare ca a depasit orice limita, pentru ca sunt prezentate pasaje in carti, unde le sunt explicate in detaliu ce se intampla in timpul actului sexual, scrie cancan.ro.

manualElevii care au varsta de 10-11 ani invata la scoala ce presupune momentul cand o femeie si un barbat ajung sa faca dragoste.

Update: Se pare că nu este un manual ci un pliant dintr-un atlas. Desi atlasul nu este obligatoriu in scoli, se adreseaza totuși copiilor, de orice vârstă, ai căror părinți îl pot cumpara din librarii fără a bănui ce conține, scrie site-ul superioraction.com

Explicațiile din pliant sunt de-a dreptul șocante: „Când plăcerea devine foarte puternică, sperma țâșnește în vaginul femeii, cu milioanele ei de spermatozoizi”.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO. A găsit un portofel cu 700 de EURO. Vezi ce a făcut cu banii!

Un bărbat, de 22 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinți, s-a prezentat, joi, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.