TENSIUNI în partidul lui BĂSESCU, la Gorj: „Îmi dau DEMISIA”

pmp

Ion Săvoiu susține că e pe primul loc pe lista PMP Gorj la Senat. Ion Fugaru reafirmă că va pleca din partidul lui Băsescu dacă președintele organizației municipale va apărea pe listele pentru parlamentare.
Conform lui Ion Săvoiu, el și Gheorghe Leșu Davițoiu vor fi locomotivele Partidului Mișcarea Populară în alegerile din 11 decembrie. Președintele PMP Târgu-Jiu spune că liderul organizației, Nicolae Davițoiu, i-a propus să ocupe primul loc la Senat. Leșu Davițoiu va deschide lista la Camera Deputaților. “Pot să vă spun că s-a stabilit ca locul I la Camera Deputaților să fie ocupat de domnul Leșu Davițoiu, iar primul loc la Senat de Ion Săvoiu. Am avut o discuție cu președintele partidului care mi-a spus că o să fiu primul la Senat. Nu a fost o competiție mare încât liderii să aibă de ales între mine și Liviu Andrei. Sunt pregătit încă din anul 2004 de-o campanie electorală. În politică șansele cu care pleci sunt întotdeauna minime. Totul depinde și de ceea ce va întâmpla în perioada următoare și de mutările care vor avea loc pe scena politică”, a declarat președintele PMP Târgu-Jiu.

Fugaru: Am arestat hoți. Acum să-i votez?

Ion Fugaru așteaptă să vadă listele PMP Gorj după ce vor fi aprobate de conducerea centrală a partidului. Liderul popularilor din Târgu-Cărbunești spune că se va ține de cuvânt: va demisiona din partid dacă Ion Săvoiu va fi desemnat candidat. “Dacă va fi așa, mă voi ține de promisiune și voi demisiona pentru că eu sunt om nu sunt cârpă. Deocamdată, nu pot să-mi dau cu părerea până când nu vor fi făcute publice listele și va fi o confirmare oficială. Nu iau eu de bun ce declară domnul Săvoiu. Cât timp am lucrat în Ministerul de Interne, am ținut apărarea păgubiților, oamenilor cărora le-au fost sparte locuințele. Am arestat toată viața mea la hoți, iar acum să-i votez să se ducă-n Parlamentul României? Înseamnă că Fugaru a înnebunit”, a reacționat președintele PMP Târgu-Cărbunești.loading...
Loading...

Citește și

Anunț ANAF pentru gorjeni!

Marţi, 05 iunie 2018, de la ora 12:00, la sediul Primăriei oraşului Rovinari, specialiștii Administraţiei …

Un comentariu

  1. Locomotive cu abur sau cu aburi ? Aburii alcoolului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.