TENSIUNI MARI în PSD Gorj! AU SPUS „GATA!”

carciumaru-calinoiu_10

Mai mulți primari social-democrați au făcut front comun în jurul omului de afaceri Ion Iordache, pe care-l vor pe lista PSD pentru Camera Deputaților.
Primarul Sorin Bucurescu este primul care a pus paie pe foc. Edilul din Slivilești a ieșit public și a spus că-l vrea pe fostul primar din Turceni candidat PSD la deputați. Bucurescu a ținut să precizeze că nu este singurul care vrea asta. Pe Ion Iordache l-ar susține peste 20 de primari. Printre ei, și Ion Ciocea, de la Bustuchin. Edilul anunță că, zilele următoare, va merge să discute cu liderii PSD Gorj. Vrea ca primarii să fie aceia care să stabilească persoanele care vor ocupa locurile eligibile pe lista pentru Camera Deputaților.”Dacă primarii doresc sau un număr atât de mare doresc să fie domnul ex-primar și fost primar Ion Iordache, e normal pentru că ei știu de ce, îl cunosc că este un om luptător, bătăios și știu că este apreciat de oameni, probabil. Și atunci, de ce să am altă opinie decât a lor? Primarii știu că trebuie puși pe liste oameni care sunt apreciați și respectați. Nu mai sunt acele alegeri pe colegiu, când puneai pe listă și femeia de serviciu de la partid si ajungea parlamentar. Așa că nici nu mă întreb și nici nu prea vreau să discut prea multe, dar eu îi apreciez pe colegii mei primari, dacă au făcut acest gest și au ajuns să spună GATA, că a venit și rândul lor să pună oamenii lor cei mai buni să ajungă în parlament. Eu sunt hotărât să cer mai marilor noștri ca primarii să decidă locurile doi si trei, pentru că noi suntem cei care aduc voturile. Eu nu mă opun domnului Iordache, pentru că îl cunosc foarte bine. Acest domn a fost unul dintre primarii emblemă, este un om de afaceri acum. Dacă cei 20 de colegi ai mei îl susțin, eu sunt alături de ei si îi felicit, pentru că a venit rândul să hotărâm și noi, primarii, ce oameni să meargă în parlament”, a declarat Ion Ciocea.

„Iordache NU poate candida pe lista PSD”

aurel-popescu09
Liderii PSD Gorj nu sunt de acord ca Ion Iordache să fie pus pe lista pentru Camera Deputaților. Florin Cârciumaru este primul care a spus acest lucru. Aurel Popescu întărește punctul de vedere al președintelui organizației județene. Liderul de la municipiu îl taxează pe primarul comunei Slivilești, pentru că l-a criticat în presa locală pe Florin Cârciumaru pentru faptul că a declarat că Ion Iordache nu are cum să candideze la parlamentare pe lista PSD Gorj. “Probabil, s-a pripit domnul Bucurescu, pentru că domnul Cârciumaru este președintele organizației județene și are tot dreptul să-și spună punctul de vedere. Ba, mai mult, domnul primar nu a făcut nimic altceva decât să sublinieze un lucru pe care l-am hotărât cu toții în cadrul unei şedințe a Comitetului Executiv la care a participat și domnul Bucurescu. Și anume, faptul că orice depunere de candidatură se face până la data de 1 septembrie 2016. Acest lucru mi l-am însușit imediat, și şi l-au însușit și cei care erau doritori să depună o astfel de intenție de a candida. Lucru care s-a și întâmplat. Mai departe, nu cred că a greșit nimeni cu absolut nimic, cu atât mai mult sunt convins că nu a greșit domnul președinte Florin Cârciumaru. Din punctul meu de vedere, nu se poate schimba nimic în privința candidaturii lui Iordache, pentru ca nu ar fi corect față de ceilalți membri ai PSD care și-au depus intenția de a candida. Eu cred că trebuie să ne respectăm cuvântul și deciziile pe care le-am luat cu toții. Ba mai mult, nu cred că este corect să creăm acum valuri sau tensiuni în situația în care se ridică problema candidaturii unei persoane care nu face parte din organizația PSD Gorj”, a precizat președintele PSD Târgu-Jiu.

STATUTUL trebuie RESPECTAT

Aurel Popescu atrage atenția că deciziile luate de liderii partidului în forurile de conducere trebuie respectate altfel în PSD Gorj s-ar putea instala anarhia. “Suntem o organizație politică foarte bine structurată. Avem, la rândul nostru, un for de decizie. Avem un Birou Permanent Județean, avem un Comitet Executiv, foruri care iau decizii și fața de care se supune întreaga organizație ca şi decizii odată luate. Nu cred că cineva își poate permite să ignore o decizie care se ia intr-un astfel de for. Este important sa respectăm statutul partidului, este important sa ne respectăm între noi ca și membri ai acestui partid. În situația în care fiecare ar face cam ce-l taie capul , nu am face nimic altceva decât să ajungem la o stare de anarhie, la o stare de instabilitate. Lucru pe care noi în niciun caz nu ni-l dorim”, a conchis liderul social-democrat.
loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

2 comentarii

  1. MPrezicmafiaatorul

    Să vA ia dracu de penali si corupți!

  2. Nu vorbi asa de nea Aurel-pacanele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *