sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 9:25

Teren de casă GRATIS, lângă Târgu Jiu, pentru tineri. Ce CONDIŢII sunt!

teren-case

În jur de 100 de tinerii îşi pot construi case pe terenul primăriei. Primarul Mădălin Ungureanu a declarat că în acest fel încearcă să convingă tineretul pentru a rămâne în comună. Acesta promis că va pune în aplicare acest proiect în următorii doi ani. 

Ungureanu-primar-Balesti

Astfel, în jur de 100 de tineri din Băleşti îşi vor putea construi locuinţe pe terenul oferit de primărie. Noul primar ales, Mădălin Ungureanu, a declarat că va oferi tinerilor cu o situaţie financiară mai precară un teren cu o suprafaţă de până la 800 de metri pătraţi pentru a-şi construi case. Terenul va fi dat gratuit, însă cei care vor beneficia de acest teren trebuie să înceapă construcţia locuinţei într-u anumit interval de timp, impus de primar. „Voi da în folosinţă loturi, cu titlu gratuit, pentru construirea caselor pentru tinerii nevoiaşi. Acest  lucru îl voi implementa în următorii doi ani. Deci, voi da tinerilor terenuri pentru a-şi construi case. Terenul pe care vreau să-l pun la dispoziţia tinerilor va fi până la 500-800 de metri pătraţi, suficient pentru a se construi 100 de case. Acolo vor fi nişte criterii. O să fie specificat că cel care ia teren trebuie să construiască într-un anumit interval de timp casa, dacă nu, eliberează”, a declarat Mădălin Ungureanu.

loading...
Loading...

Citește și

Apelul mămicilor din Târgu Jiu către AUTORITĂȚILE locale!

Pe un grup destinat mămicilor Municipiului Târgu Jiu a părut o adevărată dezbatere legată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.