TICHETE de 500 de lei pentru angajaţi! Vezi care sunt condiţiile!

Câțiva parlamentari vor să elaboreze o inițiativă legislativă prin care familiile cu venituri reduse și care au copii să primească vouchere de masă în valoare de 500 de lei pentru a-și cumpăra alimente. „Statul este obligat prin Constituției să asigure traiul zilnic al cetățenilor săi, dar din păcate la noi nu se prea întâmplă acest lucru. Mulți români nu au ce să mănânce, întrucât veniturile lor sunt extrem de mici. Trebuie să intervenim cumva pentru ca toți oamenii să poată mânca cât de cât bine în țara asta.Dacă legea la care lucrăm va fi votată, atunci, fiecare român va putea să se hrănească, nu la standarde înalte, dar măcar normal. Un voucher de 500 de lei lunar pentru alimente acelor români care nu își permit nu este un efort bugetar pentru România”, a declarat pentru Libertatea unul dintre aleșii care lucrează la proiectul de lege.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO! Accident la Drăgoieni! Două mașini IMPLICATE!

Două mașini s-au ciocnit în această dimineață, pe raza localității Drăgoieni, în același loc în …

2 comentarii

  1. Astia cred ca daca sunt alegeri in toamna si vin cu vrajeli dinastea ii mai crede cineva. La m..UE.. tuturor parlamentarilor si partidelor! Va rog sa-mi publicati comentariul, nu jignesc pe nimeni, niste paraziti ai societatii sunt niste nimeni!

  2. Draga Ion, fii te rog mai moderat in optimismul tau debordant! Si nu e o problema sa-i jignesti pe initiatori, in special si pe toti parlamentarii, in general! Nu se supara, cu conditia sa mai fie votati odata! Adica, zici tu, ca dupa ce la fiecare 4 ani au gasit prosti garla, acum ar fi pierit??!! Fii pe pace dragule, prostia si prostii sunt caliti, nu dispar ei asa usor! Pariem ca spera cel putin 55-60 % dintre gorjeni sa se califice pentru vauchere? Sunt dispusi chiar sa dea ” ceva” celor ce vor face listele!!!Si sa vezi reclamatii si injuraturi la restul de 40% care nu indeplinesc conditia de ” nevoiasi”!!!Pariem????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *