vineri , 24 noiembrie 2017 - 2:14

Tipul de sex la care visează toţi bărbaţii. Ghiceşti care e?

trucuriRareori se întâmplă, dar iată că respondenţii de sex masculin din cadrul unui studiu au răspuns în unanimitate la întrebarea: Ce fel de sex ţi se pare excepţional?
Rareori se întâmplă, dar iată că respondenţii de sex masculin din cadrul unui studiu au răspuns în unanimitate la întrebarea: Ce fel de sex ţi se pare excepţional? Astfel, rugaţi să aleagă dintre mai multe variante, bărbaţii au ales cu toţii aceeaşi variantă.
Sexul este excepţional atunci când… partenera de cuplu este foarte excitată! Toţi bărbaţii vor asta mai mult ca orice atunci când fac sex! Aşa că, data viitoare când faci sex, în loc să te gândeşti ce i-ai mai putea face iubitului tău ca să-l inciţi, închide ochii, concentrează-te asupra propriei plăceri şi lasă-te dusă de val! Vă veţi bucura de o partidă excepţională de sex!
Specialiştii site-ului tokii.com, care au organizat acest studiu, au găsit şi alte informaţii interesante despre ce vor bărbaţii şi femeile în plan sexual:
45% dintre bărbaţi cred că se poate crea mai multă inimitate în cuplu cu ajutorul sexului, comparativ cu doar 5% dintre femei.
85% dintre bărbaţi vor să primească sex atunci când sunt stresaţi, comparativ cu 45% dintre femei.
57% dintre bărbaţi consideră că cea mai sexy formă de preludiu este sărutul. În mod surprinzător, mai puţine femei au votat această formă de preludiu, doar 48%.

Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știţi despre orgasmul simultan

Orgasmul simultan constituie cu siguranţă una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului. A vă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.