luni , 23 octombrie 2017 - 1:34

Titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de UCB profesorului universitar dr. Günter Stock

ucb-conferinta-1

Ieri, Senatul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a acordat titlul de Doctor Honoris Causa domnului prof. univ. dr. Günter Stock, Președintele Federației Academiilor de Științe Europene (ALLEA), precum și al Consiliului Executiv al Fundației Einstein, Berlin, pentru realizări remarcabile în activitatea științifică și de cercetare. 

ucb-conferinta-3Evenimentul a avut loc în cadrul Campusului Studențesc din Debarcader fiind urmat de Simpozionul „Europa şi instituirea noilor valori”, în cadrul căruia au fost prezenți mai mulți profesori universitari. vor susține comunicări „Preşedintele ALLEA oferă ocazia de a recunoaşte o personalitate de excepţie în domeniul ştiinţei, în general, şi cel al medicinii, în particular, care prin competenţa şi reputaţia ştiinţifică, prestigiul şi credibilitatea de care se bucură, reprezintă un model de urmat pentru comunitatea academică. Competenţa ştiinţifică, calităţile remarcabile de cercetător ştiinţific, recunoscute de cele mai înalte foruri ştiinţifice, profesionalismul şi dăruirea în slujba ştiinţei; modelul de responsabilitate socială a medicului şi savantului, dovedit de-a lungul întregii cariere profesionale; promovarea intereselor comunităţii ştiinţifice în cele mai înalte foruri politice şi decizionale la nivel european şi mondial sunt doar o parte dintre argumentele care motivează acordarea titlului de Doctor Honoris Causa domnului prof. univ. dr. Günter Stoc”, a declarat Andreea Cilibiu-purtător de cuvânt al UCB Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Buletine de identitate GRATIS! Cum îl poți OBȚINE!

Costurile de producere și eliberare a actelor de identitate ale persoanelor cu vârsta de 14 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.