duminică , 19 noiembrie 2017 - 6:53

Titu Pânișoara – omagiat în cadrul Universității „Constantin Brâncuși”

titu-panisoara-UCB-(1)

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a adus un omagiu vineri, marelui specialist și scriitor, fost primar al municipiului Târgu-Jiu, Titu Pânișoară.

titu-panisoara-UCB-(2)
Manifestarea de comemorare s-a desfășurat la sediul Facultății de Științe ale Educației și Management Public din str. Griviței. La ceremonie au participat membri ai comunității academice, familia Pânișoară, reprezentanți ai autorităților publice locale. Cu această ocazie, a avut loc o lansare de carte: „Titu Pânișoară. Antologie”, un volum coordonat de prof.univ.dr. Adrian Gorun, președintele Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, care reprezintă o aducere în actualitate a textelor de mare semnificație din scrierile lui Titu Pânișoară. „De asemenea, conducerea universității a ales să aducă în memoria comunității numele marelui Titu Pânișoară, prin amplasarea unei plăcuțe comemorative la intrarea într-unul dintre amfiteatrele Facultății de Științe ale Educației și Management Public, care de ieri se va intitula Amfiteatrul Titu Pânișoară”, au transmis reprezentanții UCB. Titu Pânișoară s-a stins din viața în data de 19 aprilie 2016 și ar fi împlinit pe 2 septembrie 2016, 84 de ani.

loading...
Loading...

Citește și

Șapte persoane prinse muncind la negru de către inspectorii ITM Gorj. Amenzi URIAȘE pentru agenții economici

Inspectorii Serviciului Control Relații de Muncă din cadrul ITM Gorj au depistat, săptămâna trecută, cinci …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.