duminică , 23 aprilie 2017 - 20:51

Top 5 alimente naturale care au efect afrodiziac. Încearcă-le!

sex-miere

Foarte multă lume vorbeşte, fie că este vară, fie că este iarnă, despre alimentele naturale care au un efect afrodiziac. Vă vom prezenta mai jos câteva alimente care îţi vor trezi cu siguranţă pofta de sex.

Ardeiul iute

Acest condiment nu este bun doar pentru mâncare, ci şi pentru a avea parte de o noapte de neuitat în dormitor. Ardeii iuţi conţin capsaicină, un element care duce la eliberarea de endorfine şi crează o stare de euforie.

Mierea

Datorită zaharurilor şi a altor compuşi din care este obţinută, precum fructoza şi glucoza, mierea te poate ajuta să ai performanţe sexuale mai bune. Mai mult de atât, mierea îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi îi stimulează erecţia iubitului tău.

Stridiile

Sunt foarte bogate în zinc, mineral care ajută la producerea testosteronului, un hormon care reglează funcţiile sexuale la bărbaţi şi la femei.

Caviarul

Acesta este cunoscut mai mult sub forma icrelor negre de peste, care au un conţinut bogat în vitamine, care este foarte benefic pentru organism.

Usturoiul

Acesta este cunoscut pentru proprietăţile sale condimentare şi terapeutice, dar este şi un bun afrodiziac. Pentru ca partidele de amor să fie mai lungi şi mai frumoase, usturoiul trebuie consumat cu regularitate, nu doar înainte de a face sex.

loading...

Citește și

Ce le place şi ce nu femeilor la sexul anal

Sexul anal provoacă senzaţii diferite, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Este un subiect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.