Top 5 locuri în care femeilor le place să fie atinse

sex123

Cei mai multi dintre barbati cred ca daca ating femeile pe sani, fund sau la vagin vor obtine rezultate spectaculoase. Adevarul este ca sanii, fundul si vaginul femeilor contin multe terminatii nervoase, insa tot corpul femeilor este acoperit de senzori ai placerii. Prin urmare exista multe alte parti ale corpului, adesea neglijate in timpul preludiului sau al partidei de amor pe care, daca le stimulezi, partenera ta se va simti cu adevarat speciala.

Iata top 5 locuri in care femeilor le place sa fie atinse:

1. Picioarele
Masajul picioarelor este unul dintre cele mai reusite modalitati de a o ajuta sa se relaxeze, mai ales dupa o zi intreaga la birou in care a stat in picioare. Pentru a-l executa intr-un mod corespunzator foloseste ulei de masaj sau lotiune. Acorda o atentie sporita degetelor si gleznelor.

2. Parul
Trecerea cu delicatete a degetelor prin parul ei este cea mai sigura cale de a-i produce furnicatiuri pe sira spinarii. Lasa-ti degetele sa maseze circular zona dintre tample si baza gatului si va fi a ta pentru totdeauna.

3. Ceafa
Cand sunteti singuri, saruturile sau linsul cefei iubitei ii va creste ritmul cardiac.

4. Lobul urechii
Atingerea, sarutul sau chiar muscatul usor al lobilor urechilor o va face fericita. Aceste zone delicate sunt foarte sensibile si cele mai multe dintre femei se bucura de senzatia produsa de buzele iubitului pe lobi.

5. Interiorul coapselor
Stimularea interiorului coapselor fara a te aventura in zona vaginului este o modalitate excelenta de a o aduce in starea potrivita pentru o partida de sex. Foloseste-ti cu grija mainile si gura si saruta interiorul coapselor, apropiindu-te innebunitor de incet de zona cea mai sensibila a corpului ei, dupa care retrage-te, o data si inca o data, inainte de a merge pana la capat.

Loading...

Citește și

6 poziţii sexuale pentru persoane supraponderale

Greutatea corporală nu ar trebui să fie un impediment pentru a vă bucura de o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *