Top 5 poziții sexuale de încercat în mașină

sex

Contrar așteptărilor, sexul în mașină nu are loc doar prin filme, ci destul de des în viața reală, aproximativ 49%  din persoane având cel puțin odată în viață această experiență. Iată top 5 poziții sexuale de încercat în mașină! 
Pe bancheta din spate

Dacă nu vrei să te alegi cu multe cucuie și vrei să ai mai multă libertate de mișcare, împinge scaunul șoferului cât poți de mult în față. În timp ce partenerul stă pe scaunul din spate, cu picioarele întinse în față și sprijinite de marginile laterale a scaunului, partenera se așază deasupra lui, cu spatele la el. Se sprijină pe genunchi și pe mâini, care sunt așezate pe scaunul șoferului. Mașina trebuie să fie oprită complet. În plus, fiind tu deasupra, vei putea controla unghiul de penetrare, precum și viteza actului sexual.

Pe scaunul din față al pasagerului

Împinge cât poți de mult scaunul pasagerului în spate. Bărbatul se așază pe scaun, iar partenera i se pune în poală, cu spatele la el. Se poate sprijini cu mâinile de genunchii lui sau de portieră, atât timp cât ușile sunt blocate. Această poziție este ideală pentru stimularea punctului G și a clitorisului.

Îmbrățișați pe scaun

Această poziție este asemănătoare cu cea de pe scaunul din față al pasagerului, cu diferența că partenera stă cu fața la bărbat, iar acesta o îmbrățișează. Este una dintre cele mai intime poziții sexuale, deoarece corpurile partenerilor sunt lipite, iar partenerii se pot privi în ochi și săruta în voie. În plus, aveți mâinile libere pentru a stimula zonele erogene.

Dominație feminină

În timp ce partenerul stă întins pe scaunul din spate, femeia îi leagă mâinile cu o curea și le prinde de mânerul din plafon. Astfel, partenera deține controlul asupra mișcărilor și-și poate stimula partenerul în orice mod dorește.

Lingurița pe laterală

Această poziție se poate realiza atât în dormitor, cât și în mașină. Singura grijă este ca femeia, care stă la margine să nu cadă de pe bancheta din spate. Astfel, ea trebuie să se sprijine cu mâinile de scaunele din față. Este o poziție relaxantă, în care nu trebuie să depui mult efort.

Loading...

Citește și

Poziţii sexuale cu bărbatul deasupra

Viaţa sexuală joacă un rol foarte important în orice cuplu şi de fiecare dată trebuie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *