Toți călătorii s-au HOLBAT la ei! O gorjeancă s-a prezentat cu 5.000 de euro într-un mijloc de transport în comun! Vezi IMAGINEA!

florin-salam1-roxana-dobre

Săptămâna trecută unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizul românesc au fost surprinşi în timp ce călătoreau cu metroul. În imagine, cei doi stau pe scaun relaxați iar ea ține în brațe o geantă marca Hermes Kelly care costă în jur de 5000 de euro.
Oamenii au rămas uimiţi când au văzut cine a călătorit cu metroul! Este vorba despre cuplul Florin Salam și iubita sa la origini gorjeancă, Roxana Dobre. În imagine, cei doi stau pe scaun şi manelistul îşi ţine mâna după gâtul iubitei lui. Demn de menţionat e faptul că Roxana Dobre poartă o geantă marca Hermes Kelly care costă în jur de 5000 de euro. Chiar dacă iubitul Roxanei şi-ar putea permite să meargă cu orice maşină şi chiar deţine mai multe autoturisme de lux, cei doi au dat dovadă de modestie, așa că au optat pentru metrou.

Florin Salam nu mai cântă în România

„A venit momentul sa spun tot adevarul! Nu mai cant in Romania. E frumos şi greu să te iubească milioane de oameni. De multe ori, e bine să alergi când esti trist. Un artist ştie cum să îşi găsească remediul, aşa cum am făcut eu. Mă bucur că pot să trec peste orice în viaţă. Regret că nu pot sta mai mult cu copiii, îmi e frică de reproşurile lor. Sper să înţeleagă că tot ce fac e pentru viitorul lor, să nu muncească ei cum am muncit eu. Sunt un om care munceşte mult şi face orice pentru familie, să îi fie bine. Nu sunt robot, sunt om. Nu m-am gândit cât să mai cânt, dar când sunt pe scenă am forţă. Când o să mă las, o să am o viaţă linistită”, a mărturisit Florin Salam pe Facebook, după ce impresarul lui a anunţat că nu va mai cânta în România.
loading...
Loading...

Citește și

O frumoasă BLONDĂ din Târgu Jiu și soțul afacerist, VACANȚĂ de VIS! Au mers în Buricul Pământului! FOTO

Au parte de o adevărată vacanță de vis! Plecați de mai multe zile din țară, …

Un comentariu

  1. pai de ce sa maritat cu cioroiul!? Mai bine o geanta decit o muitza gratuit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.