Toți studenții sunt INVITAȚI. Ateliere, conferinţe, filme şi un mega concert. „Distracţie gratis, nu degeaba!”

studenti

Cea de-a XV-a ediție a celui mai mare festival studențesc din România, UNIFEST, va avea loc între 4-14 noiembrie în capitală şi în centrele universitare din 12 oraşe din ţară, invitându-i pe studenţi la ateliere, cross-uri, filme, vânătoare de comori, seri de folk, traininguri şi un concert-surpriză. „Seara de folk și muzici bune! Vino să asculți coveruri după melodii celebre și artiști ai zilelor noastre, dar și piese care au rămas consacrate și pe care le vei cânta și tu cu drag. Și pe lângă asta, întotdeauna avem ascunsă o surpriză în mânecă, mai ales acum că e frig și avem mâneci lungi. Invitațiile pentru acest eveniment se ridică de la sediul Uniunii Studenților din România (USR), vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 16:00-19:00! Vă așteptăm cu drag! #UniFEST, Festivalul Studenților din România!” susțin organizatorii.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe a Moldovei vine la Târgu Jiu

Senatul Universității ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, prin Institutul de Politici Publice, Administrație și Științele Educației …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.