joi , 23 noiembrie 2017 - 11:19

Trafic de influenţă în Armată. Un subofiţer a fost reţinut

Trafic de influenţă în Armată. Un subofiţer a fost reţinut vineri, anunţă Realitatea Tv. Procurorii DNA au reţinut un plutonier adjunct din Câmpulung Moldovenesc, pentru trafic de influenţă. În schimbul unor sume de bani, bărbatul ajuta mai mulţi candidaţi să promoveze testul psihologic.

Anchetatorii susţin că militarul pretindea că are influenţă pe lângă membrii comisiei de examinare şi le oferea candidaţilor, cu o zi înainte de examen, variantele de teste psihologice.

De asemenea, plutonierul i-ar fi arătat unuia dintre candidaţi în ce va consta proba sportivă şi l-a lăsat să se antreneze pe traseul respectiv.

În schimbul acestor servicii, militarul a primit sume cuprinse între 500 şi 1.600 de euro. Toţi cei şase candidaţi ajutați de el au promovat examenele şi au fost angajaţi în cadrul ministerului Apărării.

Sursa: Realitatea Tv

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Accident la Buduhala între un șofer și un căruțaș. Ambii erau BĂUȚI!

Un bărbat de 60 ani, din Tg Jiu, in timp ce conducea un autoturism pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.