Trafic rutier deviat pe Autostrada București-Pitești din cauza unui incendiu

Traficul rutier a fost deviat duminică pe autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre Capitală, de la kilometrul 70, din cauza unui incendiu de vegetaţie izbucnit la kilometrul 53, existând pericol pentru şoferi din cauza vântului, anunţă Poliţia.

“Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei informează participanţii la trafic că, sensul către capitală al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, este blocat din cauza incendiului de la kilometrul 53.Traficul este deviat de la kilometrul 70 pe DN61 Petreşti – A1 (kilometrul 49).”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii avertizează că, în funcţie de evoluţia incendiului şi de deplasarea norului de fum,este posibil ca traficul rutier pe A1 Bucureşti-Piteşti să fie oprit.

Incendiul de vegetaţie se manifestă în zona kilometrului 53, sensul de mers spre Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Telea, a declarat pentru Mediafax că incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare, fiind identificate mai multe focare. ISU Dâmboviţa intervine la faţa locului cu trei autospeciale de stingere.

loading...
Loading...

Citește și

Mesajul înfiorător scris de o tânără cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând!

O adolescentă de doar 15 ani a murit după ce a luat o supradoză de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *