miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:22

TRAGEDIE după TRAGEDIE la UM Sadu: o FEMEIE, cuprinsă de FLĂCĂRI!

UM-Sadu-I

O femeie în vârstă de 47 de ani, angajată a Uzinei Mecanice (UM) Sadu, a fost rănită marți în urma unui incendiu izbucnit în secția unde lucra, victima suferind arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Gorj, Marinică Niculescu, a declarat că femeia a fost inițial preluată de o ambulanță cu medic sosită la fața locului și ulterior transportată la Spitalul de Arși din București. Potrivit reprezentanților UM Sadu, la unitate activitatea a fost întreruptă, fiind oprită și furnizarea energiei electrice. „Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri pe 60% din corp, de la brâu în sus este arsă, a preluat-o o ambulanță cu medic și apoi a fost transportată la Spitalul de Arși din București”, a spus Marinică Niculescu. La fața locului s-au deplasat echipe ale polițiștilor și inspectorilor de muncă pentru a efectua cercetări în acest caz.

T.D.

loading...
Loading...

Citește și

Ăsta da curaj! Au trecut strada în Târgu-Jiu așa cum le-a venit lor, de față cu polițiștii

O acțiune de amploare efectuată, ieri, de polițiști, pe străzile din Târgu-Jiu a arătat că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.