vineri , 9 decembrie 2016 - 21:14

TRAGEDIE după TRAGEDIE la UM Sadu: o FEMEIE, cuprinsă de FLĂCĂRI!

UM-Sadu-I

O femeie în vârstă de 47 de ani, angajată a Uzinei Mecanice (UM) Sadu, a fost rănită marți în urma unui incendiu izbucnit în secția unde lucra, victima suferind arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Gorj, Marinică Niculescu, a declarat că femeia a fost inițial preluată de o ambulanță cu medic sosită la fața locului și ulterior transportată la Spitalul de Arși din București. Potrivit reprezentanților UM Sadu, la unitate activitatea a fost întreruptă, fiind oprită și furnizarea energiei electrice. „Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri pe 60% din corp, de la brâu în sus este arsă, a preluat-o o ambulanță cu medic și apoi a fost transportată la Spitalul de Arși din București”, a spus Marinică Niculescu. La fața locului s-au deplasat echipe ale polițiștilor și inspectorilor de muncă pentru a efectua cercetări în acest caz.

T.D.

loading...

Citește și

vintilescu

Fosta șefă a Minprest, Elena Vintilescu, judecată pentru compensări frauduloase, își află sentința

Fostul director al Minprest Serv SA, Elena Vintilescu și ex-directorul economic al societății, Dumitru Corcoveanu, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.