marți , 12 decembrie 2017 - 4:31

TRAGEDIE! O elevă s-a sinucis din cauza unei decepții în dragoste

O elevă s-a sinucis din cauza unei decepții în dragoste. Tragedia a avut loc în județul Constanța. Fata, în vârstă de 17 ani, și-a curmat viața într-un mod cumplit. S-a spânzurat de un copac din gospodărie, acolo unde a fost găsită de părinți. Iuliana a lăsat un bilet de adio în care a explicat că o decepție în dragoste a determinat-o să-și pună capăt zilelor.

Ambulanța a fost chemată să intervină în localitatea Independența. Acolo, o tânără a fost găsită spânzurată. Cu toate eforturile medicilor, fata, în vârstă de 17 ani, nu a putut fi salvată.

Gest extrem din cauza unei decepții în dragoste

Împietriți de durere, părinții Iulianei nu găsesc o explicație pentru gestul extrem la care a recurs fiica lor. Abia după ce au găsit biletul de adio, oamenii au înlemnit. Iuliana a scris că nu a putut trece peste o decepție în dragoste. Acesta a fost motivul pentru care s-a sinucis.

Apropiații spun că Iuliana era elevă la Liceul Tehnologic din Indepedența și avea rezultate bune la învățătură.

Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă din Constanța, în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul cutremurător.

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.