TRAGEDIE pentru o familie din Tismana! MAMA şi-a GĂSIT FETIŢA SPÂNZURATĂ! CE AFLASERĂ PĂRINŢII CU O ZI ÎNAINTE

fata-spanzurata-tismana

Durere fără margini într-o familie din Tismana! O fetiță de doar 13, din satul Celei, a fost găsită, vineri, spânzurată de o grindă a acoperișului garajului din curtea casei sale. Descoperirea șocantă a făcut-o chiar mama fetiței, după ore întregi în care copila a fost căutată de membrii familiei. Cercetările preliminare relevă faptul că fetița ar fi recurs la acest gest, după o ceartă cu părinții. Potrivit primarului Marian Slivilescu, diriginta fetiței i-ar fi spus că, în ultimele zile, aceasta i s-a părut ca fiind mai tristă ca de obicei.

fata-spanzurata-tismana2

Elevă în clasa a VII-a, a Școlii Celei, din cadrul Liceului Tehnologic Tismana, fetița de 13 ani și-a pus capăt zilelor într-un mod care a șocat o comună întreagă: s-a spânzurat în acoperișul garajului. După ore în șir în care cei din familie au căutat-o, copila a fost găsită de mama sa, care a observat, mai întâi, papuceii acesteia, în mansarda garajului. Nimeni nu-și explică ce a determinat-o să-și încheie socotelile cu viața, în condițiile în care avea rezultate bune la școală iar familia ei era una model în comunitatea locală.

fata-spanzurata-tismana3

Totuși, din primele cercetări ar fi reieșit faptul că minora ar fi recurs la acest gest după o ceartă cu părinții, mai exact, le-ar fi reproșat acestora că o apreciază mai mult pe sora sa, cu doi ani mai mică. Primarul orașului Tismana, Marian Slivilescu, a declarat că, din discuțiile cu diriginta fetiței a înțeles că, în ultimele zile, a observat că acesta era mai tristă ca de obicei. ”Din discuțiile pe care diriginta le-a avut cu fetița, în ultima perioadă, nu a fost nici o aluzie la situaţia ei familială care ar fi putut să o împingă la acest gest. Doar mi s-a spus de către doamna dirigintă că i s-a părut mai tristă”, a precizat primarul.

Cu o zi înainte de tragedie, părinţii fetiţei aflaseră că aceasta are un prieten şi, în urma unei discuţii aprinse, i-au cerut să renunţe la relaţia cu acesta.
Nici colegii, nici profesorii și nici măcar sora sa mai mică nu au observat nimic în neregulă în comportamentul fetiței. Copila a mers vineri la școală, iar când s-a întors acasă și-a pus capăt zilelor și nu a lăsat vreun bilet de adio.
Poliția a deschis dosar penal în care se efectuează cercetări care să elucideze moartea suspectă a acesteia.

Sute de mesaje sfâșietoare…
… au postat pe facebook prietenii și colegii fetiței.
”Surioara mea frumoasă acum te-ai transformat într-un înger. De ce ai plecat și ne-ai lăsat așa cu sufletele goale surioara mea? Nu mai pot, inima mea! Îmi pare rău dacă ți-am greșit vreodată, sper că mă vei ierta de acolo de unde a-i plecat tu. Sper să ai grijă de tine! Te iubesc enorm! Nu te vom uita niciodată, sufletul nostru!”, a scris unul din prietenii apropiați ai fetiței.
” #Doamne, îngerașul meu, nu pot să cred ce-ai făcut, de ce-ai făcut una ca asta!!de ceee???Unde ești îngeras frumos, ne-ai lăsat singuri cu sufletul trist și pustiu, te iubim odihneștete în pace suflet frumos!Te iubesc nespus de mult îngerasul meu! 😭 😭 😭 😭 😭
De ce nu ne-ai spus nimic, de ce ?? oare imi vei răspunde și mie la întrebările astea, îmi spuneai mereu că mă iubești, mă pupai mereu, doamne, nu pot să cred că a-i făcut asta! 😪 😪 😪 😪 😪 😪 😪
#Dumnezeu să te ierte ! 😪 😪 😪 😪 😪 😪 ❤
#Nu te vom uita niciodată !! 😭 💕 😭 😭 😭”, a adăugat una din cele mai bune prietene ale sale.

loading...
Loading...

Citește și

Se întâmplă la Judecătoria Târgu-Jiu, după cinci ani de la moartea unei tinere cântărețe

Clipe grele pentru familia interpretei de muzică populară, Alina Firiza, care și-a pierdut viața într-un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *