TRAGEDIE pentru o familie din Tismana! MAMA şi-a GĂSIT FETIŢA SPÂNZURATĂ! CE AFLASERĂ PĂRINŢII CU O ZI ÎNAINTE

fata-spanzurata-tismana

Durere fără margini într-o familie din Tismana! O fetiță de doar 13, din satul Celei, a fost găsită, vineri, spânzurată de o grindă a acoperișului garajului din curtea casei sale. Descoperirea șocantă a făcut-o chiar mama fetiței, după ore întregi în care copila a fost căutată de membrii familiei. Cercetările preliminare relevă faptul că fetița ar fi recurs la acest gest, după o ceartă cu părinții. Potrivit primarului Marian Slivilescu, diriginta fetiței i-ar fi spus că, în ultimele zile, aceasta i s-a părut ca fiind mai tristă ca de obicei.

fata-spanzurata-tismana2

Elevă în clasa a VII-a, a Școlii Celei, din cadrul Liceului Tehnologic Tismana, fetița de 13 ani și-a pus capăt zilelor într-un mod care a șocat o comună întreagă: s-a spânzurat în acoperișul garajului. După ore în șir în care cei din familie au căutat-o, copila a fost găsită de mama sa, care a observat, mai întâi, papuceii acesteia, în mansarda garajului. Nimeni nu-și explică ce a determinat-o să-și încheie socotelile cu viața, în condițiile în care avea rezultate bune la școală iar familia ei era una model în comunitatea locală.

fata-spanzurata-tismana3

Totuși, din primele cercetări ar fi reieșit faptul că minora ar fi recurs la acest gest după o ceartă cu părinții, mai exact, le-ar fi reproșat acestora că o apreciază mai mult pe sora sa, cu doi ani mai mică. Primarul orașului Tismana, Marian Slivilescu, a declarat că, din discuțiile cu diriginta fetiței a înțeles că, în ultimele zile, a observat că acesta era mai tristă ca de obicei. ”Din discuțiile pe care diriginta le-a avut cu fetița, în ultima perioadă, nu a fost nici o aluzie la situaţia ei familială care ar fi putut să o împingă la acest gest. Doar mi s-a spus de către doamna dirigintă că i s-a părut mai tristă”, a precizat primarul.

Cu o zi înainte de tragedie, părinţii fetiţei aflaseră că aceasta are un prieten şi, în urma unei discuţii aprinse, i-au cerut să renunţe la relaţia cu acesta.
Nici colegii, nici profesorii și nici măcar sora sa mai mică nu au observat nimic în neregulă în comportamentul fetiței. Copila a mers vineri la școală, iar când s-a întors acasă și-a pus capăt zilelor și nu a lăsat vreun bilet de adio.
Poliția a deschis dosar penal în care se efectuează cercetări care să elucideze moartea suspectă a acesteia.

Sute de mesaje sfâșietoare…
… au postat pe facebook prietenii și colegii fetiței.
”Surioara mea frumoasă acum te-ai transformat într-un înger. De ce ai plecat și ne-ai lăsat așa cu sufletele goale surioara mea? Nu mai pot, inima mea! Îmi pare rău dacă ți-am greșit vreodată, sper că mă vei ierta de acolo de unde a-i plecat tu. Sper să ai grijă de tine! Te iubesc enorm! Nu te vom uita niciodată, sufletul nostru!”, a scris unul din prietenii apropiați ai fetiței.
” #Doamne, îngerașul meu, nu pot să cred ce-ai făcut, de ce-ai făcut una ca asta!!de ceee???Unde ești îngeras frumos, ne-ai lăsat singuri cu sufletul trist și pustiu, te iubim odihneștete în pace suflet frumos!Te iubesc nespus de mult îngerasul meu! 😭 😭 😭 😭 😭
De ce nu ne-ai spus nimic, de ce ?? oare imi vei răspunde și mie la întrebările astea, îmi spuneai mereu că mă iubești, mă pupai mereu, doamne, nu pot să cred că a-i făcut asta! 😪 😪 😪 😪 😪 😪 😪
#Dumnezeu să te ierte ! 😪 😪 😪 😪 😪 😪 ❤
#Nu te vom uita niciodată !! 😭 💕 😭 😭 😭”, a adăugat una din cele mai bune prietene ale sale.

loading...
Loading...

Citește și

IMAGINILE accidentului grav de la Câmpu Mare! Un mort şi trei răniţi!

Victimele din accidentul produs astăzi laCâmpu Mare sunt doi bărbaţi, de 21 şi 52 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.