vineri , 9 decembrie 2016 - 21:15

TRAGIC: DOI TINERI au MURIT pe LOC!

Accident grav, sâmbătă seara, pe o şosea din Maramureş. Doi tineri de 18 ani, verişori, au murit după ce au intrat cu scuterul într-o căruţă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

 Totul s-a întâmplat în localitatea Cupşeni din judeţul Maramureş. Cei doi tineri, aflaţi pe scuter, mergeau spre casă şi au intrat cu viteză într-o căruţă. Impactul a fost nimicitor, atelajul s-a rupt în două, iar tinerii au fost aruncaţi de pe SCUTER.
Medicii au încercat zeci de minute să-i resuscuteze, însă, niciunul dintre cei doi verişori nu a supravieţuit. Martorii spun că deşi era noapte nici căruţa, nici scuterul nu ar fi avut lumini.
http://www.libertatea.ro/stiri/accident-grav-maramures-doi-veri-aflati-pe-scuter-au-murit-pe-loc-1588750
loading...

Citește și

ANUNŢ pentru cei născuţi ÎNAINTE de 1989! NIMENI nu ştia aşa ceva

Concluzie inedita a unui studiu BERD: in medie, cetatenii din stateledin estul Europei nascuti imediat dupa caderea comunismului sunt mai scunzi decat generatia anterioara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.