miercuri , 28 iunie 2017 - 15:23

Trebuie să ȘTII asta! Vezi ce DECIZIE a luat ANAF!

anaf22

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) nu va mai primi, începând cu prima zi a anului viitor nicio declaraţie, pe hârtie, care se poate depune online.

Președintele ANAF, Dragoş Doroş, a declarat, săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe că își dorește să implementeze un dialog informatic cu contribuabilii. „Vrem să implementăm un dialog informatic cu contribuabilii. De la 1 ianuarie 2017, nu vom mai primi pe format hârtie nicio declaraţie care se poate depune online. Am constatat că există o oarecare rezistenţă a profesioniştilor în a le depune online. Spre exemplu, Declaraţia 112, privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate, în anumite zone din ţară se depune încă pe hârtie în proporţie de 40%”, a explicat în cadrul conferinței Doroş, scrie presa centrală.
loading...

Citește și

Vezi ce FUNCȚIE a primit Pasti în Consiliul Județean!

Cristian Toader Pasti este, începând de ieri, consilierul personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj. Pasti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.