joi , 21 septembrie 2017 - 11:54

Trebuie să ȘTII asta! Vezi ce DECIZIE a luat ANAF!

anaf22

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) nu va mai primi, începând cu prima zi a anului viitor nicio declaraţie, pe hârtie, care se poate depune online.

Președintele ANAF, Dragoş Doroş, a declarat, săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe că își dorește să implementeze un dialog informatic cu contribuabilii. „Vrem să implementăm un dialog informatic cu contribuabilii. De la 1 ianuarie 2017, nu vom mai primi pe format hârtie nicio declaraţie care se poate depune online. Am constatat că există o oarecare rezistenţă a profesioniştilor în a le depune online. Spre exemplu, Declaraţia 112, privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate, în anumite zone din ţară se depune încă pe hârtie în proporţie de 40%”, a explicat în cadrul conferinței Doroş, scrie presa centrală.
loading...

Citește și

Când intră profesorii în GREVĂ!

Colegiul Naţional al Liderilor Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, întrunit în şedinţă în data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.