marți , 12 decembrie 2017 - 10:35

Trei adolescenţi au răpit o minoră și au ţinut-o prizonieră într-o cramă. Vezi ce s-a întâmplat!

Trei adolescenți din Vaslui au fost trimiși în judecată pentru că au vrut să își bată joc de o fetiță de 14 ani, pe care au închis-o într-o cramă.

Doi dintre ei se află în arest preventiv, iar cel de-al treilea, un minor în vârstă de 16 ani, va fi judecat în stare de libertate. Procurorii îi acuză de tentativă de viol si lipsire de libertate.

Potrivit observator.tv, cei trei au luat-o cu forța pe minoră, cu intentia de a o abuza. Au închis-o într-o cramă, iar totul părea pierdut pentru fata îngrozită, însă cei trei s-au îmbătat atât de tare, încât au leșinat, iar fata a putut să fugă.

După ce a s-a dus glonț la Poliție și a povestit cele întâmplate. Au fost repede indentificati autorii si, dat fiind gravitatea faptei, procurorii i-au prezentat în fata instantei, cu propunere de arestare preventivã.

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.