Trei avantaje ale sexului virtual pentru cei care vor ceva nou în relație

De când internetul a luat amploare, tot mai multe cupluri au început să facă sex virtual, lucru care nu este pe placul unor persoane. Chiar dacă există controverse pe acest subiect, sunt şi oameni care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală şi recurg la această practică.

Potrivit sexologilor, amorul virtual nu are cum să dăuneze relaţiei sau vieţii sexuale, atâta timp cât nu sunt depăşite limitele normalului. Iată în articolul de mai jos care sunt avantajele.

1. Îţi poţi satisface dorinţele sexuale fără să-ţi faci griji privind bolile cu transmitere sexuală, tocmai de aceea este un experiment sigur pentru tineri. În plus, oamenii care suferă de boli grave transmisibile prin actul intim pot face sex virtual şi astfel pot simţi plăcerea fără să-şi pună partenerii în pericol.
2. Le permite partenerilor din cuplurile care trebuie să trăiască o vreme la distanţă să aibă momente de intimitate. Iar rolul nu e de neglijat: ajută la menţinerea dimensiunii sexuale a relaţiei.
3. Te ajută să îţi dai frâu liber fanteziilor şi să mărturiseşti acele scenarii la care tot visai, dar pe care nu ai putut să le pui în practică împreună cu partenerul tău, fie pentru că îţi este ruşine, fie pentru că acesta nu voia, fie că erau prea riscante.

Loading...

Citește și

4 fantezii sexuale cu trădări

Fanteziile erotice au rolul de a excita şi contribuie activ la o relaţie sexuală sănătoasă. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.