Trei morți de căldură în 24 de ore

Arşiţa care sufocă de ieri România a luat trei vieţi în ultimele 24 de ore. În Argeş, Vaslui şi Iaşi, oamenii abia au putut respira aerul fierbinte.

Un angajat de 43 de ani al societătății de salubritate din Iași, a decedat ieri în timpul serviciului. Colegii săi au solicitat ajutorul echipelor de intervenție, însă acestea nu au putut să îl salveze. Inspectoratul teritorial de muncă a început o anchetă pentru a verifica dacă societatea a respectat toate reglementările în ceea ce privește legislația muncii.

Un bărbat de 70 de ani a decedat în județul Vaslui în timp ce se întorcea de la piata. A treia victimă a fost în județul Argeș, unde un cioban de 50 de ani și-a pierdut viața în timp ce păzea oile.

Nu scăpam de caniculă nici în următoarele zile. Atenţionarea cod galben se mută din Sud-Est în Vest şi se prelungeşte până spre sfârşitul săptămânii.

Şi în Bucureşti vremea va rămâne caniculară, cu o maximă termică în jur de 35 de grade şi un disconfort termic foarte ridicat.

loading...
Loading...

Citește și

Acum, ACCIDENT lângă Târgu Jiu. Vezi ce s-a întâmplat!

Accident la Buduhala, unde un autoturism a intrat într-o căruță. Nu sunt victime, spune IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.