miercuri , 13 decembrie 2017 - 0:00

Trenul Motru – Craiova circulă din nou

tren

Deputata de pe Colegiul numărul 4, Camelia Khraibani, aşteaptă ca astăzi să apară ordinul Ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu, prin care se va aproba ca trenul Motru- Craiova să circule din nou după o perioadă de circa doi ani de zile.

În luna mai, deputata Camelia Khraibani anunţa că s-a prezentat în fața Ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, cu peste 3000 de semnături de la cetățenii din zona Motru, care vor tren personal până la Craiova.
După mai multe întrevederi, ar fi primit promisiunea că în luna septembrie, la minister, se va organiza o licitație pentru toate rutele care nu sunt rentabile şi că va fi introdusă o garnitură cu doua vagoane care va circula în regim privat. Între timp, Relu Fenechiu a părăsit funcţia de ministru, fiind înlocuit cu liberala Ramona Mănescu, aşa că problema trenului de la Motru rămăsese în aer.Asta, până săptămâna trecută, când deputata Camelia Khraibani a primit asigurări că va fi introdus trenul privat pe ruta Motru-Craiova. „Sunt bucuroasă că va fi reintrodus trenul. M-a durut când am fost acuzată că am minţit după plecarea ministrului Fenechiu. Vor fi patru curse pe zi. Am promisiuni şi pentru introducerea unei garnituri de tren pe ruta Motru-Bucureşti. Aştept să apară ordinul dat de ministru, prin care trenul să repornească din nou la Motru”, a declarat Camelia Khraibani.

loading...
Loading...

Citește și

Cârciumaru, despre SCHIMBAREA lui Boza de la CEO!

Președintele Partidului Social Democrat Gorj susține că ministrul Energiei și secretarii de stat din minister …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.