sâmbătă , 23 septembrie 2017 - 17:26

Trenurile, oprite între Sadu și Lainici. Calea ferată, blocată de copaci căzuți care au rupt firul de contact

Circulaţia feroviară a fost închisă, în această dimineaţă, între Valea Sadului şi Lainici după ce, din cauza vântului puternic şi a ploilor, mai mulţi copaci au căzut pe firul de contact şi au provocat ruperea lui.

„Începând cu ora 04.40, circulaţia feroviară este închisă (lipsă tensiune la linia de contact) pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, între staţiile CF Valea Sadului-Lainici. Din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile (averse, intensificări ale vântului) au căzut copaci pe firul de contact, provocând ruperea lui. (…) Până la remedierea defecţiunii, trenurile de călători sunt oprite temporar în gările de pe traseu şi vor înregistra întârzieri în graficul de circulaţie”, potrivit unui comunicat de presă al CFR Călători, remis luni MEDIAFAX.

Patru trenuri de circulaţie înregistrează întârzieri, respectiv R 2080, R 2081, R 2083, IR 1821.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi încearcă înlăturarea copacilor.

loading...

Citește și

Previziuni ÎNGROZITOARE până la sfârșitul lui 2017!

După ce a prezis tragedia de la 11 septembrie 2001 și că cel de-al 44-lea …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.