luni , 23 octombrie 2017 - 1:36

Tribunalul Gorj a amânat pronunțarea, în dosarul primăriței Bușe

Încă o săptămână de emoții pentru primarul comunei Stoina, Ioana Bușe, după ce instanța Tribunalului Gorj a decis astăzi să amâne pronunțarea unei soluții la data de 7 iulie. Judecătorii stabiliseră ca primul verdict în dosar să fie dat astăzi, însă, cu câteva minute în urmă au stabilit că primărița și alți trei inculpați judecați își vor afla sentința peste o săptămână.

Bușe a fost trimisă în judecată, în septembrie, anul trecut, de către DNA, pentru comiterea infracțiunilor de complicitate la folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri, în formă continuată; complicitate la înșelăciune, în formă continuată și fals intelectul, în formă continuată.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: Accident grav la Dragoieni! Traficul este blocat

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident în cartierul Drăgoieni, chiar înainte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.