Trucuri de frumusețe inedite cu pudră de bebeluși

poza-puls

Bugetul şi timpul nu sunt întotdeauna de partea femeilor, aşa că un produs-minune, care poate fi folosit în mai multe ocazii, este întotdeauna binevenit. Aşadar, astăzi vom vorbi despre pudră de tâlc, folosit în general în scopul îngrijirii pielii bebeluşilor. Îţi vom împărtăşi 10 secrete care îţi vor fi de folos în diverse situaţii din viaţa de zi cu zi, când vrei să arăţi impecabil fără a depune prea mult efort.
Iată care sunt utilităţile pudrei de bebeluşi când vine vorba despre ritualul de înfrumuseţare, dar şi despre o stare generală bună!
Produsul care nu ar trebui să îţi lipsească din trusa de machiaj sau de igienă

Află, în cele ce urmează, ce poate face pudră de bebeluşi pentru tine:

1. Acest produs se poate dovedi a fi extrem de util în multe circumstanţe, una dintre acestea reprezentând-o momentele în care te pregăteşti pentru un eveniment şi îţi doreşti să ai un machiaj discret, dar seducător. Este cunoscut faptul că genele lungi îi conferă un farmec aparte privirii unei femei, aşa că pudră pentru bebeluşi îţi poate veni în ajutor în acest sens. Pentru a obţine rezultatele dorite, tot ce trebuie să faci este să aplici un strat din acest produs între alte două straturi de mascara.

2. Şamponul uscat este un produs ideal pentru femeile care se confruntă cuproblema părului care se îngraşă repede . Ce te faci, însă, când tubul se goleşte şi tu te grăbeşti să ajungi la serviciu, însă podoaba ta capilara nu vrea să coopereze? Nu intra în panică, pudră de bebeluşi îţi vine în ajutor! Tot ce trebuie să faci este să presari o cantitate mică la rădăcina firelor de păr, să aştepţi două-trei minute şi apoi să te ştergi cu un prosop şi să foloseşti o perie, pentru a scăpa de praful alb.
Pudră de bebeluşi utilizată în acest mod vă absoarbe sebumul şi te va scăpa de grijă pe perioada întregii zile.

3. Vrei să scapi de aspectul lucios al tenului, însă tocmai ai rămas fără pudră matifianta? Din nou, aceasta pudra-minune îţi vine în ajutor! O cantitate mică din acest produs poate fi aplicată pe ten, ca un finisaj al machiajului, iar problema se va rezolva cât ai bate din palme.

4. Iată încă o utilitate a pudrei de tâlc, la care cu siguranţă nu te-ai gândit! Ai o pudră de faţă într-o nuanţă mai închisă, pe care i cumpărat-o în vara, când erai bronzată după concediul petrecut la mare sau weekendurile la piscină? Nu trebuie să o arunci sau să o faci cadou, o poţi utiliza în continuare! Secretul consta în combinarea ei cu o cantitate mică de pudră de bebeluşi, astfel încât să o deschizi cu un ton sau cu două, în funcţie de culoarea pe care o are pielea ta acum.

5. Vrei ca rujul tău să reziste pe buze cât mai mult cu putinţă? Între două straturi ale acestui produs, aplica unul de pudră de tâlc, aşa cum se procedează şi în cazul rimelului.

6. Pentru a evita durerea pe care o provoacă epilatul cu ceară , aplica pudră de bebeluşi pe zona respectivă şi vei vedea ca ceară nu se va mai lipi de piele, ci de firele de păr, pe care le vei putea îndepărta mai uşor.

7. Uite şi un pont pentru viitoarea ta vacanţă la mare! Oricine ştie cât de greu este să scapi de nisipul care se lipeşte de piele. Însă, dacă vei folosi puţină pudră de bebeluşi pe porţiunea care îţi dă bătăi de cap, vei reuşi să îndepărtezi particulele de nisip mult mai repede.

8. Tot pentru vară, mai ales în nopţile caniculare, dacă vrei să scapi de senzaţia de aşternuturi care ţi se lipesc de piele, presara puţină pudră pentru bebeluşi printre cearşafuri şi problema va dispărea.

9. Pe acelaşi principiu poţi merge atunci când porţi haine care parcă ţi se lipesc de corp, vara. Pudrează-te puţin cu acest produs şi te vei simţi mult mai confortabil.

10. Pudră pentru bebeluşi absoarbe şi umezeala din pantofi, aşa că nu vei scăpa imediat de senzaţia neplăcută.
Ai grijă să ai în permanenţă la tine un recipient cu pudră de bebeluşi, pentru că acest produs te poate ajuta în nenumărate circumstanţe!loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *