Trucuri pentru a alunga rutina din dormitor

sex

Chiar dacă sunteţi implicaţi în relaţii de lungă durată, nu înseamnă că viaţa amoroasă trebuie să fie plictisitoare. Romantismul și intensitatea actului intim trebuie întreținute pentru a nu se instala rutina.

Aşteptările care ţin de latura sexuală, nesatisfăcute o perioadă lungă de timp, duc la deteriorarea relaţiei. Pentru a nu se ajunge în această situaţie, în articolul de mai jos, găsiţi câteva trucuri pentru a alunga rutina din dormitor.

Pune-ţi în practică tot felul de jocuri erotice
În orice relație de cuplu, viața sexuală are un rol foarte important și, din acest motiv, trebuie mereu să veniți cu ceva nou, ca să nu se instaleze plictiseala. Unul dintre cele mai bune trucuri pentru a vă îmbunătăți viața sexuală este să puneți în practică tot felul de jocuri, mai ales că acest lucru vă poate ajuta destul de mult în dormitor. Pe lângă faptul că vă veţi bucura amândoi de partide de sex satisfăcătoare, veţi avea parte şi de multe experienţe noi care vă vor îmbunănăţi legătura intimă.

Experimenta-ţi masajul erotic
Poate fi o soluţie excelentă pentru a vă îmbunătăţii viaţa sexuală. Atingerile senzuale din timpul masajului erotic au un efect afrodiziac foarte puternic, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Și, nu în ultimul rând, această practică înseamnă relaxare, intimitate, senzualitate și este considerat un excelent preludiu.

Creaţi o atmosferă intimă şi relaxantă în dormitor
Atmosfera intimă şi relaxantă din dormitor joacă un rol foarte important atunci când vreţi să vă îmbunătăţiţi viaţa sexuală. De exemplu, o muzică de calitate, romantică și niște lumânări parfumate vor da rezultatele dorite. Se spune că cei mai mulţi bărbaţi preferă să facă sex doar cu lumina aprinsă pentru a admira fiecare părticică din corpul partenerei, asta nu înseamnă că ei nu vor aprecia o seara în care îi aşteptaţi în lenjerie intimă, în lumina senzuală a câtorva lumânări.

Achiziţionaţi tot felul de jucării sexuale
Jucăriile sexuale au rolul de a aduce ceva nou în relaţia intimă şi a o face mult mai incitantă. Vă pot aduce pe culmile plăcerii, vă pot ajuta să vă cunoaşteţi mai bine corpul şi să vă descoperiţi limitele. De aceea, aceste minunate accesorii erotice nu trebuie să lipsească din sertarul niciunuia dintre voi.

Loading...

Citește și

Curiozități despre sexul anal

Sexul anal este un subiect controversat și din acest motiv cele mai multe persoane sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.