vineri , 15 decembrie 2017 - 4:47

Trupul neînsuflețit al gorjeanului mort la Nisa va fi înhumat la Rovinari

decedat

Tânărul mort în atentatul de la Nisa va fi înmormântat la Rovinari, iar autoritățile locale vor face tot posibilul să ajute familia îndurerată. 

Primăria orașului Rovinari, prin primarul Jr. Robert Dorin Filip, și-a exprimat profundul regret față de tragica dispariție, în urma atacului terorist de la Nisa, a cetățeanului român Cristian Coman, originar din Rovinari. Primarul Robert Filip, a declarat că mama bărbatului este internată la Cluj unde se luptă cu o boală crâncenă. Familia Coman, alcătuită din Cristian, Adriana și fiul lor Denis, erau în vacanță la Nisa când a avut loc teribilul atentat. Cei trei au fost răniți, mama și fiul fiind găsiți și internați în spitale diferite. Din păcate, trupul neînsuflețit al rovinăreanului Cristian Coman a fost găsit după cinci zile. Primarul Filip vrea să ajute familia îndoliată cu tot ce poate, inclusiv cu o sumă de bani. Chiar și Complexul Oltenia, unde Cristian a lucrat o perioadă, l-a anunțat pe edil că vrea să acorde un sprijin. „Repatrierea se va face în România, iar Cristian Coman va fi înmormântat la Rovinari. Conducerea CEO a spus că vrea să ajute această familie, căci Cristian Coman a lucrat la dumnealor. Colaborăm cu Ministerul, ca să fim la curent cu veștile. Vom ajuta cum vom putea. Rovinariul va fi iarăși în doliu. Pe această cale, transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. De asemenea, le dorim însănătoșire grabnică soției și copilului”, a spus Robert Filip, primarul de la Rovinari.

loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.