Tunete și fulgere în Primăria Târgu Jiu! Cârciumaru, foc și pară pe consilierii locali PSD

sedinta-cl

O hotărâre de pe ordinea de zi discutată în Consiliul Local, în şedinţa care a avut loc ieri, a stârnit adevărate controverse între consilieri. Aleşii locali, Eduard Lădaru, Eduard Berca şi Nicolae Bobu au ridicat mai multe întrebări pe marginea acestui proiect, iar colegii lor de la PSD nu au putut răspunde lucru ce l-a nemulțumit îngrozitor de tare pe edilul Florin Cârciumaru. La insistențele consilierilor locali din opoziție, primarul a fost nevoit să retragă de pe ordinea de zi proiectul privind terenul de la fosta unitate militară. Proiectul retras, ieri, consta în refacere împrejmuire și căi de acces din incinta imobilului 341 Târgu Jiu administrat de MApN. Investiția se ridica la peste 2 milioane 600 lei, iar necesitatea proiectului era faptul că „în prezent Ministerul Apărări Naționale ocupă terenul imobilului 341, din care prin HG nr. 891/2015 se predă Consiliului Local Târgu Jiu o parte din acesta cu obligația Consiliului local de a realiza împrejmuirea terenului ce rămâne M.Ap.N. pe laturile de nord și est și reabilitarea aleilor de acces din incinta imobilului” se arată în hotărâre.

loading...
Loading...

Citește și

Post VACANT de DIRECTOR la UCB Târgu Jiu

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.