vineri , 24 noiembrie 2017 - 2:14

Tupeu de tehnocrat: I-a făcut INFANTILI pe cei care văd în SOROS un PERICOL

Fostul Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, l-a jignit pe marele actor Florin Zamfirescu pe care l-a numit „infantil”.

„Soros a infestat Europa și România”, a zis Florin Zamfirescu.

Vlad Alexandrescu: „Aveți o teorie infantilă cum că George Soros a infestat România. Această teorie vine de la Alianța Noastră, de la PRU. (…) În mod inconștient sunteți un agent al lui Putin”.

„Abia aștept să am ocazia să vă răspund la acest atac. Eu nu vă cunosc. Nici nu am auzit despre dumneavoastră până acum. Nu sunt infantil! Îmi puneți talpa în gură! Nu mă lăsați să spun ce vreau să spun. Nu Putin a adus dezastrul în Europa. Poate nu ați citit nicio carte sau poate nu aveți dioptriile bune”, a zis Florin Zamfirescu la Antena 3 în emisiunea „Sinteza Zilei”.

Ministrul Culturii a adăugat: „Ați fost la Moscova? Văd că ridicați în slăvi învățământul de la Moscova”.

Florin Zamfirescu: „Nu! Domnule Alexandrescu, cine sunteți dumneavoastră? Ia prezentați-vă! Pe mine mă cunoaște o țară întreagă. Vai de studenții dumneavoastră! Ce-ați făcut pentru cultură… Dumnezeu știe!”.

Dialogul dintre cei doi a continuat în același ton, fără nicio concluzie.

loading...
Loading...

Citește și

SCANDAL în fața unui local din Tg Cărbunești! Bărbatul avea PISTOL

Politisti din cadrul Pol. Oraș Tg. Carbunesti au reținut un bărbat de 32 ani, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.