Tupeu fără limite! Cine candidează la parlamentare!

 Libertatea vă prezintă cine sunt candidații penali la alegerile parlamentare.Trei dintre liderii principalelor partide, candidați la alegerile parlamentare 11 decembrie, au probleme cu legea, fiind în viziorul anchetatorilor. Al patrulea s-a retras în ultima clipă. 

În contextul apropierii alegerilor parlamentare, scrutin care se va desfășura pe 11 decembrie, Libertatea vă propune astăzi o enumerare rapidă a candidaților pentru un loc în Senat și Camera Deputaților care au avut probleme să respecte legea, în opinia anchetatorilor. De remarcat că liderii tuturor marilor partide au avut probleme cu procurorii, însă Vasile Blaga, co-președintel PNL, a ales să nu mai candideze. Astfel, liderul PSD, Liviu Dragnea, ALDE – Călin Popescu Tăricean și Traian Băsescu, președintele PMP, sunt cercetați sau chiar condamnați definitiv. Cu toate acestea, aceștia nu s-au ferit să se prezinte în fața electoratului pentru a cere un loc în Parlament de pe poziții eligibile.

Lista candidaților penali la alegerile parlamentare este realizată în funcție de apartenanța politică a politicienilor vizați de anchete de corupție și nu numai.

Lista, aici: http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/candidatii-penali-la-alegerile-parlamentare-1648212

loading...
Loading...

Citește și

Mesajul înfiorător scris de o tânără cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând!

O adolescentă de doar 15 ani a murit după ce a luat o supradoză de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *