Turiștii au dat iama-n Rânca

ranca-turisrti

Stațiunea Rânca a fost plină ochi de turiști în weekend-ul prelungit. Aceștia au venit de prin toate zonele țării ca să se relaxeze la munte. Unii au vizitat și Stâna Ștefanu, alții au parcurs Transalpina de la un capăt la altul.

Zona montană Rânca a fost plină ochi de turiști în weekend-ul trecut, iar noul parc de aventură a fost atracția turiștilor. De asemenea, turiștii au parcurs Transalpina și au vizitat Stâna Ștefanu, unde s-au înfruptat din bucatele pregătite aici, chiar sub privirile lor. Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj, a declarat că duminică spațiile de cazare din zonă montană Rânca au fost ocupate în proporție de 100%. Și săptămâna viitoare, stațiunea va fi plină ochi odată cu desfășurarea celei de-a doua ediții a Transalpina Bike Fest. Trupele Cargo și Trooper vor susține câte un concert. Aproximativ 500 de locuri de parcare au fost create special pentru turiștii ce vor urca la munte săptămâna viitoare.

loading...

Citește și

EXCLUSIV! ANTURAJUL INFRACȚIONAL care l-a împins la MOARTE pe agentul Boncioagă. Polițistul, AMENINȚAT CU PISTOLUL la tâmplă!

• Iubita polițistului, declarație ȘOCANTĂ Ce a determinat sinuciderea agentului de poliție Cristian Marius Boncioagă? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.