Țuțărul lui Vîlceanu o dă din glezna mâinii

claudiu_mateiGigi Pecingină, cel mai vocal din corul de lăudători ai lui Călinoiu, pe care l-a declamat ”singurul bărbat politic al Gorjului”, în vremea în care Vîlceanu era pentru el ”un adolescent întârziat”, a schimbat rolurile și, pentru moment, liderul liberal este vârful politicii locale pentru avocatul eșuat în politică.

Declarația lui Romanescu potrivit căreia, dacă nu ai zece miliarde vechi, nu poți prinde loc eligibil la parlamentare, a stârnit viesparul din PNL Gorj. Taberele și-au dat arama pe față: rudele și apropiații lui Vîlceanu și susținătorii lui Barbu, declarații violente la adresa noului lider de la organizația municipală, iar ceilalți, mai moderați, recunosc faptul că ”onestitatea dăunează” în PNL.

”Ce sinceritate? Asta este prostie! Cine în afară de Romanescu a mai auzit că-ți trebuie miliarde să candidezi? Unii încearcă să-și scuze impotența politică”, a comentat omniscentul Gigi.

Vîlceanu l-a scos în careu pe Romanescu, pentru că s-a simțit jignit și poate propune, cel mult, ca acesta să vină tuns zero la prima ședință de partid. Ignorantul Barbu, ca să se dea sculă, a cerut intervenția structurii de la Gorj a DNA. Spre rușinea lui, senatorul habar nu avea că biroul de la Gorj s-a desființat de câțiva ani. Valul de primari porniți împotriva lui Barbu se orientase spre Romanescu, iar declarațiile nefericite ale acestuia au venit la fix.

”Vorbetele” Pecingină, ajuns prea repede din rândul doi al PSD, în capul mesei la PNL, cu o oarecare insolență, s-a băgat în seamă pe subiect: ”nici Vîlceanu nu are 10 miliarde în cont”.
Domnu’ avocat, Vîlceanu nu are nici un leu în cont, e pă zero. Afaceristul investește în imobiliare și în autoturisme de lux, nu ține banii la ciorap, dar găsește el 64 de miare pentru campanie.

Acu’ pă bune, liberalii ne ia dă proști! Care sărăntoc a fost pus vreodată pe liste fără să cotizeze la partid, oficial, sau… la partid, neoficial. Un singur exemplu, vă rog, altfel sunteți doar niște demagogi triști.

Atotștiutorul Gigi chiar poate atrage capital electoral pentru PNL – a preluat problema Pandurii și chiar vrea să salveze echipa de la faliment. Ba chiar și Complexul Energetic Oltenia.

Domnu’ avocat, abia acum am înțeles care e țelul tău suprem – ”sa te-n rudești cu petele de grăsime din supă, adică să stai totdeauna deasupra”.

loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

5 comentarii

  1. „Prietene” , din pacate , trebuie sa recunosc ca ai dreptate !

  2. Pai ce facusi ma, Puscarie? Primesti mai multi bani de la PSD decat de la PNL? Pai atunci sa se faca o licitatie la vedere sa stim si noi astia pe care tu ne crezi prosti cu cat te plateste fiecare. ca daca ar fi dupa tine toti sunt manjiti si numai tu esti ala curatul! Doar de aceea ai facut si puscarie! :))))

  3. LASIND LA O PARTE COMENTARIILE DE MAI SUS EU SPUN CA MI-A PLACUT FOARTE MULT ARTICOLUL .
    ULTIMA FRAZA CEL MAI MULT . NUMAI BINE .

  4. Sare Weber cu banu si sa vedeti cum schimba Claudiu Matei macazul .Eu incadrez acest articol la capitolul atentionari,pentru ca cei interesati sa se simta.Din pacate asa se face presa in romanica . De aceea cred ca ziaristii au o mare parte din vina pentru ceea ce este Romania astazi. Si ei sunt tot ca politicienii,ahtiati dupa bani si putere.

  5. Profitand de faptul ca domnu’ Dan si gasca lui de pedofilo-pederasto -santajisti, au intrat la odihna fortata, Claudiu Puscarie Matei, profitand de faptul ca la Rahova nu se citeste Gorj Domino, o arde in stilul sus-numitilor, cu speranta ca memoria cititorilor lui ete , cum titreaza o cunoscuta revista, la ” fel de intelighenta ” ca a lui! Asa e Matei, niste prosti! Au uitat demult ca l-au votat! Urmezi tu! Asta doar daca le-i copiat doar licentele jurnalustice nu si obiceiurile din alcoov!Inna/ Elena/TN sunt eu, Marius! Doar asa, daca vi se pare ca l-am citat cumva pe favoritul vostru,domnul G!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *