miercuri , 22 noiembrie 2017 - 18:38

UCB pe locul 6 la nivel național

IMG_0999

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a reuşit performanţa de a ocupa locul 6, la nivel naţional, în topul vizibilității online realizat de http://www.4icu.org, una dintre cele mai mari organizații cu profil educațional din lume. 

La nivel mondial, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu se află pe poziţia 1474, în condițiile în care în clasamentul anterior a ocupat poziţia 5569.  Primele universități românești din acest top sunt: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” pe locul 1 (locul 862 în topul mondial), urmată de Universitatea Politehnica din București ( locul 919 în topul mondial), Universitatea din București (locul 929 în topul mondial), Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca (locul 946 în topul mondial) și Academia de Studii Economice din București (locul 1305 în topul mondial). Dacă luăm în considerare numai universitățile din Europa, nicio universitate din România nu se află în primele 100, acest top fiind condus de University of Oxford (locul 20 în topul mondial) și University of Cambridge (locul 25 în topul mondial).

loading...
Loading...

Citește și

Premieră, SÂMBĂTĂ, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu invită sâmbătă toți iubitorii de teatru la premiera …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.