vineri , 24 noiembrie 2017 - 18:45

Uite cât de SEXY este această MEMBRĂ a Colegiului Farmaciștilor din Gorj

colaj
A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova iar acum face parte din Colegiul Farmaciștilor din Gorj. Numele ei este Diana Maria și, dacă nu ar profesa în acest domeniu, s-ar încadra cu succes în lumea modelingului.

Conform informațiilor de pe contul personal de facebook, Diana lucrează de aproximativ doi ani de zile ca farmacist. Pe lângă meseria frumoasă pe care o are, tânăra din Târgu Jiu se poate mândri și cu un look impecabil. Sexy, frumoasă și conștientă de atuurile sale, Diana atrage o mulțime de aprecieri pe site-ul de socializare facebook. Mesajul după care tânăra se ghidează este: „Mă iubesc prea mult pe mine însumi pentru a accepta să fiu cu cineva care nu mă iubește cel puțin la fel de mult. Dragostea este în esență admirație. Dacă celălalt nu te vede pentru minunea care te știi tu a fi, spune-i să stea jos, ca în spatele lui sigur e un altul care nu suferă de miopie” a scris Diana pe contul de facebook.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

O trupă de LĂUTARI CELEBRI vine la Târgu Jiu: „O FACEM LATĂ!”

Pe data de cinci ianuarie, celebra trupă de lăutari a lui Sile de la Cernica-„Extratereștrii” …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.